Entré -(HALLWAY) Mand til Mand Produkt og design (Interior design) Stue (Livingroom) TIL VÆGGEN (Walls)

Det perfekte cykelophæng

Det perfekte cykelophæng

Du har en rigtig lækker cykel, den kører super godt og du kræser om den. Den bringer dig trofast fra A til B og videre til C dag ud og dag ind og du er helt nørdet omkring den, pudser og renser den hver uge. Du kan undvære din cykel, og du har det ikke godt med at have den stående nede på gaden i regn og slud, hvor den er udsat for måske lidt for misundelige blikke.

Løsning: Bring den med op i lejligheden! Selvom pladsen er trang og kæresten måske ikke just bliver begejstret – Jeg har fundet et rigtig lækkert ophæng, der udover at skabe mere gulvplads også ser rigtig lækker ud, og kan bruges som en lille holder til nøgler, pung og cykellås.

Cykelophænget er fra det tyske mærke Sonntagsstaat.de og er lavet i valnød- og birketræ.

 

Det perfekte cykelophæng

Det perfekte cykelophæng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det perfekte cykelophæng

Det perfekte cykelophæng

Det perfekte cykelophæng
Artikel
Det perfekte cykelophæng
Boligcious

You Might Also Like