DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Mo-poster – Dagens Poster

I går gik vi ind i november måned eller skal vi kalde den Movember? Måneden hvor mænd over hele verden lader skægget stå for at skabe fokus på mænds sundhedsproblemer som fx. prostata kræft. Overskægget er blevet nærmest ikonisk i takt med, at Movember kampagnen er blevet så stor og effektfuld.

Jeg vil selvfølgelig også gerne bidrage med at skabe fokus på denne vigtige sag. Plakaten i dag er fra en helt ny ‘plakatmager’, som sælger flotte grafiske værker. Plakatmageren hedder KLAM de står bag dagens poster – et flot grafisk illustreret overskæg. KLAM støtter op om Movember og 30% af salget går til den danske Movember afdeling. Plakaten koster kun 200 kr. og du støtter en god sag samtidig. -Så overvej lige om det ikke er nu du skal starte din julegaveshopping – det er da den fedeste julegave, med et fedt budskab!

Mo-poster - Dagens Poster

Yesterday we entered November or should we call it Movember?
This is the month where men all over the world leaves their beard for an entire monsth to create a focus on men’s health problems such as. prostate cancer. The mustache has become almost iconic as the Movember campaign has become so big!

Of course I would also like to contribute, this is an important matter. The poster today is from a new ‘poster maker’. The ‘Poster maker’ is called KLAM and they are behind today’s poster – a beautiful graphic illustrated mustache. KLAM supports the Movember and 30% of sales goes to the Danish Movember Department. The poster costs only 200 kr. and you support a good cause at the same time. -Why not consider buying your Christmas presents already – this is the coolest Christmas gift with a great message!

Mo-poster – Dagens Poster
Artikel
Mo-poster – Dagens Poster
Beskrivelse
I går gik vi ind i november måned eller skal vi kalde den Movember? Måneden hvor mænd over hele verden lader skægget stå for at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Indre Østerbro – Dagens Poster |
  november 6, 2012 at 09:11

  […] For nylig blev jeg bekendt med de cool plakatmagere (elsker det udtryk… plakatmager – plakatmager – plakatmager…) som kalder sig selv for KLAM. I fredags bragte jeg også en plakat fra KLAM, det var i anledningen af ‘Movember’ – se den her: mo-poster […]

 • Reply
  Indre Østerbro – Dagens Poster |
  november 6, 2012 at 09:11

  […] For nylig blev jeg bekendt med de cool plakatmagere (elsker det udtryk… plakatmager – plakatmager – plakatmager…) som kalder sig selv for KLAM. I fredags bragte jeg også en plakat fra KLAM, det var i anledningen af ‘Movember’ – se den her: mo-poster […]

Leave a Reply