RUM OG INDRETNING

Hyggekrog med polstrede vægge

Jeg blev lidt betaget af denne smukke hyggekrog. De polstrede vægge og intimiteten der opstår fordi rummet er så smalt giver en hyggelig nærværende stemning. Den lille spisekrog er godt nok fra en restaurant som ligger i Stabekk i Norge, restauranten hedder Restaurant Strand. Idéen ligger jo lige til højrebenet, hvis du gerne vil overføre den i dit eget hjem.

Hyggekrog med polstrede vægge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I was a little captivated by this beautiful cozy corner. The padded walls and intimacy that arise because the space is so narrow, provide a cozy atmosphere. The small dining area is actually located in a restaurant in Stabekk in Norway. Restaurant Strand is the name.

Source: Iinnedesign

Hyggekrog med polstrede vægge
Artikel
Hyggekrog med polstrede vægge
Beskrivelse
Jeg blev lidt betaget af denne smukke hyggekrog. De polstrede vægge og intimiteten der opstår fordi rummet er så smalt giver en hyggelig nærværende stemning. Den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bettina
  september 20, 2013 at 11:39

  Ved du hvor det kan købes til rimelige penge? 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 20, 2013 at 12:05

   Hej Bettina
   Jeg tror det bedst kan betale sig at lave det selv. Et par MDF plader som du kan få skåret på mål hos fx Silvan (det er ikke så dyrt), lækker tekstil og pladevat som polstring. Hvis de skal være knappe i så vil eg forslå dig at bore en masse små huller i pladen, herrefedt betrække den ene side af pladen med stof (husk pladevat først og så stof uden på:-) Klips stoffet rundt om pladen og sy herefter knapper i, lad snoren fra knapperne gå gennem hullerne på pladen, du kan evt sy dem i med kraftig snor og på en eller anden måde (evt. klips igen) på bagsiden. Håber det giver mening.

   Alternativ laver ikea polstrede senggærder dem kunne man vel også bruge, de bliver bare ikke så høje og så låser du dig på et fast mål!

   Kh. Malene

Leave a Reply