DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

#17 – Dagens Poster

Jeg kiggede lige forbi Nicolai Bejders projekt og fandt nogle smukke og virkelig lækre plakater. Nicolai Bejder fejre sit 10 års jubilæum med stil. Han har sat sig for at designe et nyt kunstværk hver dag i 100 dage. Du kan følge Nicolai’s projekt på Facebook, og hvis du forelsker sig i et af hans værker, så skal du slå til med det samme, de er nemlig revet væk. Prisen ligger på 750 kr. Se alle værkerne her.

#17 - Dagens Poster

I stopped by  Nicolai Bejders exciting project to day, just to see the latest design. Nicolai is a graphic designer/artist and right now i celebrates his 10 anniversary with this cool project. His going to design one poster a day in 100 days. Very cool. You can follow his projekt onFacebook. If you like his posters you have to be quick, because there quickly sold out. You can buy his posters here.

#17 – Dagens Poster
Artikel
#17 – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg kiggede lige forbi Nicolai Bejders projekt og fandt nogle smukke og virkelig lækre plakater. Nicolai Bejder fejre sit 10 års jubilæum med stil. Han har sat sig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply