INTERIØR RUM OG INDRETNING

Is it for real?!!! – Part #2

Reklame indlæg udarbejdet i samarbejde med 3d Vizual

Jeg ville ønske, at jeg kunne tegne i 3d, og på den måde let visualisere de tanker omkring stemning, farver, rumfornemmelse og lys for mine indretningskunder. Det er lidt tamt og lidt udfordrende at forklare disse ting via moodboards og en flad plantegning. Jeg kunne måske lære det selv, men det kræver dyre programmer, det kræver flere års træning og så kræver det at jeg bruger alt for meget tid på konstant at holde mig opdateret på nye features, nye opdateringer osv. Heldigvis findes der dygtige folk, der kan lige netop dette, og jeg har fundet en af de bedste i Danmark hvis du spørger mig, og når du har set billederne i indlægget her, vil du nok give mig ret. Martin Kofoed hedder han, og han er manden bag 3d Vizual.

Hotel Sanders – 3d visualisering af 3d Vizual, hvis du har været forbi hotellet i Tordenskjoldsgade, Kbh. K kan du se at resultatet af Martins tegning her.

3d Vizuals bringer tanker, drømme og ideer til live i håndgribelige smukke 3d-tegninger, der er så virkelighedstro, at man faktisk bliver i tvivl. Et er at sidde med skitser og tekniske tegninger, når der skal bygges, men at kunne få lov at få fornemmelsen af rum, stemning og farversammensætninger inden man går i gang med så dyrt et projekt må være et must! Tænk hvor dyrt det ville være at finde ud af når man var færdig, at hvis man havde lavet vinduespartierne en halv meter højere eller placeret dem anderledes, så ville man have haft et meget lysere rum… det er dyre lærepenge.

3d vizual har stået for alle 3d-visualiseringerne til Hotel Sanders. I tæt samarbejde med designerne har han forvandlet deres tanker og skitser til smukke 3D billeder for det populære hotel, der i dag står som et af mine favorithoteller i København og en sand Insta-perle!

Jeg forestiller mig at disse tegninger er et fuldstændig uundværligt værktøj til skabelsen af så stort et projekt som en hotelkæde. Hvad tænker du? Er det ikke utrolig at disse billeder er bygget op i 3D og ikke er ægte billeder?

Hvis du endnu ikke har besøgt Sanders tageetage og nydt en lækker morgenmad her, så skal du unde dig selv det, det er et fantastisk sted og en skøn atmosfære.

I kan se rigtige billeder fra Hotellet her: www.hotelsanders.com

Alle billeder stammer fra projekt lavet af 3D-Vizual.

Vil du høre mere om 3D-Vizual så er Martin manden du skal kontakte, han vil elske at guide dig og jeg lover dig, at du er i de bedste og mest professionelle hænder. Klik her for kontaktinfo. https://3d-vizual.dk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply