Instagram inspiration til styling og stilleben

Hvis du elsker boligmagasinernes smukt stylede billeder, vil du elske (tror jeg) at blive inspireret af den godmodige billedkonkurrence, som et par håndfulde kreative sjæle kører på Instagram lige nu (blandt andet @theresesennerholt, @amerrymishap, @perolavsolvberg, @daniellawitte, @hildemork78, og @byfryd).

De har udfordret hinanden til at poste et stylet billede hver dag under hashtagget #stylingcompetition, og det kommer der altså nogle virkelig smukke resultater ud af!

Se f.eks. disse:

Instagram inspiration til styling og stillebenInstagram inspiration til styling og stilleben
Instagram inspiration til styling og stillebenInstagram inspiration til styling og stilleben
Instagram inspiration til styling og stillebenInstagram inspiration til styling og stilleben

Så hop over og tjek #stylingcompetition (NB – der er en del billeder tagget med dette hashtag, som ikke er officielt med i konkurrencen). Holder du af visuel inspiration, styling, og fotografering vil du temmeligt sikkert opdage nye instagrammere, du kan følge (det gjorde jeg ihvertfald!).
Rigtig god fornøjelse,
KH Maria

Instagram inspiration til styling og stilleben
Artikel
Instagram inspiration til styling og stilleben
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

Leave a Comment

Email (will not be published)