Stilleben og andre lækkerier TIL VÆGGEN (Walls)

Konkurrence – Ramsign emaljeskilte

I dag vil jeg slå et slag for de gamle emalje gadeskilte, dørskilte og husnumre. Derfor har jeg i samarbejde med RAMSIGN, stablet en lille konkurrence på benene.
Du kan vinde et smukt emalje husnummer, i valgfri form, farve og selvfølgelig tal. Alt du skal gøre er, at ‘synes godt’ om dette indlæg på Facebook. Jeg trækker lod om en heldig vinder på torsdag den 2. februar 2012. kl. 20.00.

Konkurrence - Ramsign emaljeskilte               Konkurrence - Ramsign emaljeskilte

Hvis du sidder, og tænker, Argghh jeg står jo ikke lige og mangler et husnummer, eller hvis du bor i lejlighed, så fortvivl ikke, der er mange måder du kan bruge skiltene på i boligindretningen.

Det hotteste inden for indretning i 2012, er at skabe en personlig indretning. Bogstaver og skilte har længe været set som elementer i indretningen. Gamle facade bogstaver og gadeskilte som fortæller deres egen historie, er med til at personliggøre hjemmet.

RAMSIGN’S husnumre fås i mange flotte variationer, og de vil være super cool i boligen. Hæng enten et nummer op blandt billederne på væggen, placer skiltet i et stilleben, eller hæng det alene et helt specielt sted. Du kan også skabe en fed effekt, hvis du anskaffer dig flere numre og monterer dem på dørene i huset. Har du fx. en fordelingsgang med flere døre, kan du skabe den fede hotelstemning, ved at give hver dør et nummer. Brug samme form og farve for et stilrent og grafisk look eller bland de forskellige former hvis du vil skabe et uhøjtidligt og humoristisk udtryk. En anden idé kunne være at hænge fx. de runde skilte over knagerne i entréen eller på badeværelset, på den måde kan hver knage få sit eget nummer.

Konkurrence - Ramsign emaljeskilte  Konkurrence - Ramsign emaljeskilte  Konkurrence - Ramsign emaljeskilte

RAMSIGN er virksomhed, som tilbyder ægte gammeldags, håndskabelonerede dørskilte med originalt design, fed blank emaljering, 30-års fabriksgaranti. Derudover tilbyder de gratis levering og tilfredshedsgaranti.

Konkurrence - Ramsign emaljeskilte Konkurrence - Ramsign emaljeskilte Konkurrence - Ramsign emaljeskilte Konkurrence - Ramsign emaljeskilte

Besøg Ramsign her

Konkurrence – Ramsign emaljeskilte
Artikel
Konkurrence – Ramsign emaljeskilte
Beskrivelse
I dag vil jeg slå et slag for de gamle emalje gadeskilte, dørskilte og husnumre. Derfor har jeg i samarbejde med RAMSIGN, stablet en lille konkurrence på benene. Du
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    peekaboodesign / Lene
    januar 30, 2012 at 19:15

    Uha…det ville klæde vores sommerhus…så det er delt på facebook…og jeg liker allerede…rigtig meget !

Leave a Reply