DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Spesimen – Dagens Poster

Dagens plakat  er en af de der plakater som jeg lige har måtte tjekke en del gange. Første gang jeg så den for en måned siden, blev jeg fanget lidt af det eventyrlige univers. Jeg har været tilbage og kigge på den mange gange, jeg synes den er ret spændende. Bemærk at aben er vidne til noget mystisk i skoven.

Det er Anne Angelshaus som står bag kunstværket, og hvis man går på opdagelse i hendes værker vil opleve et meget spændende og stemningsfuldt univers.

Plakaten kan købes hos Artelimited.com

Spesimen - Dagens Poster

Today’s poster is one of those posters that I just had to check a few times. The first time I saw it a month ago, I was caught up in the fairytale universe. I’ve been back and look at it many times, I think it’s pretty exciting. Note that the monkey is witnessing something mysterious in the woods.

It is Anne Angelshaus that’s behind the artwork, and if may visit and explore her exciting and evocative universe.

The poster can be purchased from Artelimited.com

Spesimen – Dagens Poster
Artikel
Spesimen – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens plakat  er en af de der plakater som jeg lige har måtte tjekke en del gange. Første gang jeg så den for en måned siden, blev
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply