TIL VÆGGEN (Walls)

Det vildeste vægpynt

Jeg er helt oppe og ringe….. jeg har fundet det vildeste nye koncept og den fedeste hjemmeside, som jeg i dag har brugt timer på at gennemse. Jeg har glædet mig som et lille barn, til at vise jer konceptet Ixxi. Ixxi er små kvadratiske plader, som man kan montere på væggen, side og side så de danner et visuelt udtryk. Man kan designe sit eget Ixxi kunst eller vælge mellem de mange virkelig fantastiske illustrationer som Ixxi har i deres image bank.

Det er svært at forklare hvordan det virker, det er nemmere at vise jer det. Herefter kan I selv besøge Ixxi.nu, og gå på opdagelse i deres vidunderlige univers.

Er du klar?

TA-DAAAA

Det vildeste vægpynt

Det vildeste vægpynt

Det vildeste vægpynt

Det vildeste vægpynt

Det vildeste vægpynt

Det vildeste vægpynt

Det vildeste vægpynt

I’m in heaven….. I’ve found the wildest new concept and the coolest site. I’ve spent hours browsing this site. I’ve been so exited to show you this concept by Ixxi.nu Ixxi are lots of small square plates, which you can mount on the wall, side by side and form a visual image. You can design your own Ixxi artwork or choose from the many really amazing Ixxi illustrations from their image bank.

Visit their site to explore Ixxi.nu

Det vildeste vægpynt
Artikel
Det vildeste vægpynt
Beskrivelse
Jeg er helt oppe og ringe..... jeg har fundet det vildeste nye koncept og den fedeste hjemmeside, som jeg i dag har brugt timer på at gennemse. Jeg har glæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Tanja Mathiasen
  juni 27, 2012 at 19:17

  Hvor ser det helt vildt fedt ud!! Kan se man også kan lave det med sine egne billeder!! Men kan ikke se noget med priser??

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   juni 27, 2012 at 20:12

   Ja er det ikke fantastisk, jeg kan slet ikke vælge, jeg ved bare at det skal jeg have! Jeg har lagt link på så du kan smutte forbi deres side. her kan du også se priser.

   God fornøjelse og hvis du ender med at bestille et så del det med os når du har fået det op;- God aften Tanja

 • Reply
  Door No. 8
  juni 27, 2012 at 22:19

  Nej, hvor er det bare fedt!

 • Reply
  Lene V
  juni 27, 2012 at 22:30

  Super fedt, kan godt tænke mig både collage m egne foto, men også pixel, men venter, til vi forhåbentlig får ny bolig. Gemmer siden 🙂
  Holland er bare fremme i skoene 😉

 • Reply
  Anette
  juni 28, 2012 at 22:12

  Tak for link til kilde/butik! Jeg har set det der Bambi billede mange steder online, men ingen har kunne kildeangive. Dejligt at du kan føre direkte til hestens mule! 🙂

 • Reply
  Line P
  juli 16, 2012 at 14:24

  Super super lækkert! Og troede det ville være meget dyrere, på SU er der jo desværre ikke så meget ekstra til sådan noget “gøjl”! Meeen tror jeg skal overraske kæresten når han kommer hjem fra afghanistan, måske med billeder af familie, venner og os to i en collage 🙂 Hvis man vil have en collage er det jo næsten lige så dyrt bare at fremkalde og købe rammer til de billeder man vil have op, fedt alternativ.

 • Reply
  Ixxi – fantastisk vægdekoration |
  juli 17, 2012 at 20:45

  […] Kan i huske hvor begejstret jeg var for konceptet IXXI? Hvis ikke så læs mit indlæg: “Det vildeste vægpynt” […]

Leave a Reply