INTERIØR

Time for changes….

Jeg har fået den idé, at jeg vil have en blå velour sofa, smuk mørkeblå velour. Jeg vil have nyt sofabord i marmor, nye stager, puder, plaider…. ect.

Kender du den tid på året, hvor det kribler i fingrene for forandring? Det kommer altid som en lavine, når efteråret er over os. Jeg vil have nyt nyt nyt….

Jeg kan ikke slippe velour-sofa drømmen…. Hvis du har gode bud på en smuk blå veloursofa, så “hit me” i kommentarfeltet. Indtil videre har jeg forelsket mig i CUBE for Eilersen, men den er lige lovlig dyr til mit budget…men smuk er den altså!

Time for changes....

 

Til sofaen ønsker jeg mig nyt sofabord. Jeg har altid haft hvidt sofabord, tør jeg kaste mig ud i et sort marmor? Jeg er i hvert fald vild med det her fra Handvärk. Jeg elsker det maskuline udtryk, for ikke at tale om messingdetaljerne, som er en elegant finesse. Marmorfliserne er lagt i bordet som kvadrater, det er ret cool synes jeg.
Time for changes....

Blå blå blå….. Jeg vil mikse blå puder i min sofa tone i tone. Louise Roe har et stort udvalg i forskellig materialer. Når de mikses i blå nuancer og forskellige materialer, tror jeg på, at udtrykket bliver hyggelig og elegant uden at være for farlig fint. Time for changes.... Mere blå…. jeg kan ikke stoppe. Jewel vasen fra Louise Roe tabte jeg mit hjerte til på North Modern messen for et par måneder siden. Time for changes....

Min seng kunne godt trænge til et tæppe. Jeg vil ikke redde den, det er so last season:-) Det skal bare ligge casual over sengen. MESCH fra by Lassen er ret fint, det må også på ønskelisten.
Time for changes.... Time for changes....

 

Alt det blå og tunge som jeg sukker over lige nu, trænger til et skrøbeligt modspil. T’se fra Lyngby Porcelæn er jeg helt i knæ over. Jeg vil have det hele! Time for changes....

… se nu den her smukke T’se lysestage i mat porcelæn…. så yndig synes du ikke?
Time for changes....

Et ønske længe har været magasinholderen fra Foxy Potato – Jeg vil mikse mine smukkeste bøger og lidt kunst i den her….

Skal den være sort eller træ? Time for changes.... Time for changes....

Time for changes….
Artikel
Time for changes….
Beskrivelse
Jeg har fået den idé, at jeg vil have en blå velour sofa, smuk mørkeblå velour. Jeg vil have nyt sofabord i marmor, nye stager, puder, plaider.... ect
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply