INTERIØR VÆRD AT BESØGE

Webshop knækker koden med cool styling

(for English recap scroll down)
Når man er webshopejer, så har man temmelig skarp konkurrence. Der ligger en stor udfordring i skille sig ud fra den enormt store masse. Let’s face it, vi forbrugere er temmelig iloyale, når det kommer til netshopping. Derfor gælder det om at give noget ekstra, noget merværdi, præcis ligesom det altid har handlet om i de fysiske butikker. Det er ikke helt så let i webshops, fordi du ikke kan vinde med personlig betjening og charme.

Therese Sennerholt har taget denne udfordring meget seriøst. Hun sælger grafisk design, plakater, postkort og notesbøger med cool typografi og kun i sort og hvid. Hvert produkt har hun stylet i et lækkert miljø, som giver inspiration og følelsen af, at du får noget ekstra! Der er blevet kælet for det, og det kan jeg god lide. Om Therese selv har stylet og fotograferet kan jeg ikke gennemskue, men et meget lækkert besøg, det er det! Thumbs up for at prøve at knække koden, jeg kommer helt sikkert denne vej forbi igen♥

theresesennerholtshop.se

Før musen over billedet for at se produktdetaljer, klik på produkt og kom direkte til shoppen.

 

[iframe
src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52c8f59d0043b16077c97165″ width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52c8f2110043b16077c97163″ width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52c8efd00043b16077c9715f” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52c8f6c40043b16077c97167″ width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

There is a huge competition among webshops. We are disloyal customers, we shop by brand and not by shop. It is a huge challenge the webshops are facing, so it’s essential to think outside the box.

Swedish Therese Sennerholt has taken up the challenge in her webshop. She sell’s graphic design in black and white. All of her products are styled beautyfully. She has created a very inspiring environment, which adds value to customers and we sure do like that.

Artikel
Webshop knækker koden med cool styling
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Allan Hansen
  januar 9, 2014 at 11:45

  Super fed hjemmeside og webshop – elsker når man tænker udenfor boksen og skaber noget der skiller sig bare lidt ud fra mængden. Nogle vil synes shoppen er dybt forvirrende, mens andre tiltales af designet og klikker videre pga nysgerrighed og interesse. Lige min stil af hjemmeside og shop…

 • Reply
  Executive travel Walkern
  august 20, 2014 at 04:50

  Howdy! I’m at work surfing around your blog from mmy new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading through your blog andd look
  foward to all your posts! Carry oon the excellent work!

Leave a Reply