Ikke-kategoriseret

A Simple Mess

_Portrait02Louise Dorph som du enten husker fra sine over 10 år som chefredaktør på Bolig Magasinet eller måske ser du hende på Go’morgen Danmark, når hun deler inspiration til seerne en gang om ugen, har netop lanceret en interiør kollektion under navnet: A SIMPLE MESSgetimage-2.ashx

Navnet og inspirationen kommer fra Louises kærlighed til det smukke, hyggelige og hjemlige rod. Det der rod, som fortæller lidt om, hvem man er og det liv, der leves i ens hjem. Det rod kan jeg også godt lide, det er hyggeligt og trygt. Louise har samlet en ret stor kollektion i en rolig lækker farveskala, fuld af items til din bolig. Items der ikke “larmer” visuelt, men som giver skøn, rolig og stemningsfuld balance til dagligdagsrodet.

getimage.ashx

Der er i kollektionen fokus på naturlige materialer og unikt håndværk. Her finder du både unika produkter, design som Louise selv har håndplukket fra hele verden og endda nogle af Louises egne smukke illustrationer. Du kan se hele kollektionen og besøge webshoppen her

getimage-1.ashx 020_T1P8744 015_T1P8663 027_T1P9393 012_T1P8593 063_T1P8577

 

A Simple Mess
Artikel
A Simple Mess
Beskrivelse
Louise Dorph som du enten husker fra sine over 10 år som chefredaktør på Bolig Magasinet eller måske ser du hende på Go'morgen Danmark, når hun
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply