Ikke-kategoriseret

Et-billed-bøger

Nordic Photography hedder en serie af et-billed-bøger/kort kurateret af Trine Søndergaard og Nicolai Howalt, begge to samtidskunstnere.

Trine Søndergaard har skildret nutidens kvinder og unge piger i deres traditionelle Fanø-dragter. Hendes kort hedder STRUDE og tanken med denne serie kort er at sætte fokus på nordisk kultur og den politiske debat om kvinders rettigheder til at klæde sig som de vil. OnePictureBook_TrineSøndergaard02

Hvert billed-kort er forsynet med en tekst indeni, og du køber en pakke med 4 stk. i alt. Jeg synes det er et super fint projekt, og jeg kan godt lide polaroid formatet. De kunne være fede at indramme.
Set hos Stilleben – Her kan du også se flere serier af kort med et helt andre udtryk og fortælling.

OnePictureBook_TrineSøndergaard01

 

Et-billed-bøger
Artikel
Et-billed-bøger
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply