Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Brug spejle i din indretning …

Jeg bruger tit spejle i indretningen, fordi de giver større rumfornemmelse og perspektiverer rummet på ny. Et spejl på en endevæg eller en smal væg kan ofte give følelsen af et vindue, særligt hvis det hænges, så det fanger et af rummets vinduer i sit spejlbillede. Desuden findes der jo så mange smukke spejle med nærmest kunstnerisk karakter. Her kommer nogle flotte nyheder fra danske designbrands, –spejle som jeg finder ret lækre og geniale at bruge når der skal skabes forandring i rummet.

 

Spejl med snoretræk fra New Works. Rise & Shine hedder det, og det er oplagt at bruge som et kunstelement på væggen. Spejlet kan hæves og sænkes ved at trække i snoren, og dermed er det jo, hvis vi skal køre lidt på det funktionelle, ret smart, når man har børn, så skal der jo bare trækkes i snoren, og så de også kan nå deres eget spejlbillede.

TURN MIRROR fra Skagerak har en ret smuk form. Træet er spændt til det yderste og danner rammen om et dråbeformet spejl. Det giver en fin blødhed og et dekorativt udtryk, der også gør spejlet anvendeligt som dekoration. Rammen er i ask og spejlet er designet af Line Depping for Skagerak

Spejlet fås i to størrelser, den lille version kan du se her, og ja jeg synes altså sagtens man kan hænge dem sammen på en væg, evt et i voksen højde og et i børnehøjde!

Det danske design firma Reflections er eksperter i spejle. Overdådige, farverige og dramatiske diva-spejle.  Herunder ses en kollektion fra designduoen, som faktisk er meget dæmpet i forhold til deres “klassiske” spejle. Runde spejle i sammensatte stykker, som giver et cool farvespil.

Ret flotte ikk? Reflections laver også nogle ret ekstravagante og vilde spejle, som faktisk hører dette indlæg til, fordi det handler om det der med at bruge spejle som en dekorativ del af indretningen. Det lægger spejlet herunder (også fra Reflections) i den grad op til… 

Brug spejle i din indretning …
Artikel
Brug spejle i din indretning …
Beskrivelse
Jeg bruger tit spejle i indretningen, fordi de giver større rumfornemmelse og perspektiverer rummet på ny. Et spejl på en endevæg eller en smal væg kan ofte
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply