TIL VÆGGEN (Walls) Uncategorized

'Graphic Ink' smukt tapet fra Maria Bergström

(for English recap scroll down)
Maria Bergström er uddannet tekstildesigner og har designet mønstre til både Studio Rita og H&M.
Seneste samarbejde er med Photowall og det er der kommet en ret flot tapetkollektion ud af. Kolleketionen hedder Graphic Ink som er fyldt med legende grafiske og kunstneriske mønstre og motiver. Farvepaletten er sart og lækker med masser af pasteller.
Motiv og mønstre er inspireret af mødet mellem tilfældighed og kontrol. Et grafisk formsprog der mødes med blækkets udtryk.

Jeg lavede forskellige typer af udkast med blæk, både flydende og med penne. Abstrakte mønstre, som voksede frem af sig selv. Jeg forsøgte at bevare udkastenes fornemmelse af tilfældighed i mine mønstre og overføre den til motiverne i kollektionen, siger Maria Bergström.

Min favorit er Confetti som ses herunder. Det er vildt og smukt på samme tid. Det er pænt og upænt – perfekt og uperfekt

Se hele kollektionen som kun forhandles hos Photowall. Den indeholder fem motiver, som alle kan bestilles efter mål til en pris af 312 kroner pr. kvadratmeter.

'Graphic Ink' smukt tapet fra Maria Bergström 'Graphic Ink' smukt tapet fra Maria Bergström

Marie Bergström is a qualified textile designer and has designed patterns for both Studio Rita and H & M.
She has just designed a collection of an wallpaper ‘Graphic Ink’ in collaboration with the Photo Wall.

‘Graphic Ink’ is full of playful graphics and artistic patterns and . The color palette is delicate and delicious with lots of pastels.
Design and patterns are inspired by the meeting between randomness and control. A graphic idiom which meet up with the ink expressions.

My favorite is ‘Confetti’ as seen above. It’s wild and beautiful at the same time.

You can see the entire collection at Photowall.dk. It includes five different wallpapers, all of which can be custom designed for a price of 312 DKK per. square meters.

'Graphic Ink' smukt tapet fra Maria Bergström
Artikel
'Graphic Ink' smukt tapet fra Maria Bergström
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply