TIL VÆGGEN (Walls)

Smukt stilleben på væggen

Fik lyst til at vise jer denne simple måde at skabe et personligt og stemningsfuldt stilleben på væggen. Vælg hvilken som helst tekst i rammen, og fyld på rundt om rammen med billeder fra dit liv, skitser, udklip, billetter -hvad som helst, som gør det til din personlige billedvæg.

Smukt stilleben på væggen

 

Wall decoration

Wanted to show you this simple way to create a personal and evocative decoration on the wall. Choose any text in the frame, and decorate with pictures from your life, sketches, clippings and tickets, around the frame, -anything that makes it to your personal photo wall.

Smukt stilleben på væggen
Artikel
Smukt stilleben på væggen
Beskrivelse
Fik lyst til at vise jer denne simple måde at skabe et personligt og stemningsfuldt stilleben på væggen. Vælg hvilken som helst tekst i rammen, og fyld
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply