Produkt og design (Interior design)

3 x karakteristiske hylder

Tallet 3 er mit yndlingstal – det har fulgt mig siden jeg var barn! Her i 2017 starter jeg en ny serie indlæg på bloggen som hedder “3 x…(et eller andet)”
I dag er det hylder, næste gang er det måske sofaer, reoler, senge ect. –Altså 3 items som jeg vil sætte fokus på!

Lige nu leder jeg med lys og lygte efter en smal og diskret hylde, som helt usynligt kan bære mit nye fjernsyn i soveværelset. Jeg har ikke fundet hylden endnu, men jeg fandt nogle andre hylder, som jeg da godt kunne bruge andre steder i huset. Hylder kan jo både bruges, fordi de er en nødvendighed i form af opbevaringsudfordringer, men de kan også bruges blot til pyntegenstande som en slags vægdekoration.

Denne hylde/reol fra ELLOS kan på ingen måde anvendes til mit TV, men nøj hvor er den elegant og hvor ville den være fin i mit hjem til al min nips og mine mange mange smukke bøger! Seriøst den koster kun 699 kr. lige her

Nu var det jo en diskret hylde jeg ledte efter, og det er MATÈGOT DEMON hylden fra GUBI ikke, men så er den så meget andet. Jeg kan nemlig rigtig godt lide dens maskuline og grafiske udtryk.Og så synes jeg det er fedt, at der er leget med hyldens bærende element, det element som man altid prøver at skjule, når man designer en hylde – det element er pludselig blevet hele designets omdrejningspunkt!

Hylderne sælges også som vægreol! Ret cool ikk? Hylden fås hos Gubi

De små WIRE hylder fra Skagerak er altså også ret dekorative og funktionelle. Nogle gange er det jo bare en lillebitte afsætningshylde man har brug for ikk? Disse er anvendelige til mange formål – både som et lille natbord, en lille hylde ved køkkenvasken til sæbe, på badeværelset til parfumerne osv. Hylderne er også smukke mikset på en større vægflade til evt. at skabe en hele lille plantevæg med! WIRE fås hos Skagerak.dk

3 x karakteristiske hylder
Artikel
3 x karakteristiske hylder
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply