INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser….

….- denne skønhed fra &Tradition ♥

I denne uge lavede jeg boligrepotage hos den dygtige smykkedesigner Marie Von Lotzbeck. Jeg forelskede mig ikke kun i Maries smukke smykkedesign (kom faktisk til at bestille et smkykke), og der skal meget til for jeg er ekstrem smykkekræsen, men jeg forelskede mig også i Maries smukke æstetiske hjem. Det var også her jeg så &Tradition sofa FLY LONGE i funktion, og jeg oplevede endnu en forelskelse…. ja det var en dag med møbel- og smykkeamoriner i luften.

Nu er jeg jo stadig på sofajagt, og selvom det er en flyder jeg kigger efter så er jeg godt og grundig lun på denne skønhed

Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser....

Sofaen er designet af SPACE Copenhagen for &Traditon – Er den ikke vanvittig smuk?

Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser....

Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser....

Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolen her var også at finde i Marie’s hjem og i også i denne fede farve. Det er Jaime Hayon der er designeren bag, og man fristes helt til at sige Selvfølglig:-) Stolen hedder CATCH CHAIR JH1 og er også fra &Traditions …. I’m in love!

 

 

Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser….
Artikel
Mit hjerte slår lige et slag over når jeg ser….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Johanna
  maj 13, 2013 at 07:13

  Jeg er helt enig!! Jeg har også tidligere lavet et indlæg om sofaen – den er simpelthen så flot!!

  http://johannanb.wordpress.com

 • Reply
  Chalotte Kruse
  maj 13, 2013 at 16:31

  Er ret vild med lampen! Hvor er den fra? 🙂
  http://www.littlemsladybug.com – en blog om indretning og kreative ideer.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2013 at 17:23

   Hej Charlotte
   Lampen er designet af Jørn Utzon og hang oprindeligt i tivoli. &tradition har relanceret lampen i grå og hvid… den kobber farvede er ikke relanceret….meeeen man ved jo aldrig:-) Hold lige øje med &Tradition fremover, det kunne jo være at de havde fået flere efterspørgsler som evt. kunne føre til at den blev relanceret. Cool er den i hverfald

   Kh. Malene

   • Reply
    Chalotte Kruse
    maj 14, 2013 at 17:36

    Mange tak for svaret. Det vil jeg gøre. Den er virkelig lækker i kobber! 🙂

 • Reply
  Michelle
  august 27, 2013 at 06:27

  Hold da op et lækkert gulv! Blev lige forelsket der!!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 27, 2013 at 07:32

   Ja der er ret flot. VIl tro det er støbt beton gulv som har fået masser af lag og blever poleret….. men jeg ved et ikke:-)

Leave a Reply