Gaveidéer (Gift ideas) Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Tid til nyt ur?

Tid til nyt ur?

Jeg er vild med anderledes og unikke ure, der virkelig står frem og giver håndleddet karakter og opmærksomhed – et ur er jo ikke bare et ur. Nogle synes et traditionelt armbåndsur er overflødigt, når vi konstant bruger vores smartphones, ipad osv. og jeg kan ikke være mere uenig – Et armbåndsuret er en fed accessorie (hvis man må sige det?) til mænd, som jeg synes alt for få bruger. Så her er 2 eksempler på ure, der virkelig står frem, og har et cool look, som nok skal få folk til at kigge en ekstra gang.

 

Enkel og elegant 

De første ure er fra det amerikanske mærke Miansai, der er inspireret af den maritime verden. Urene er i sig selv meget enkle og stilrene, men med nogle helt fantastisk detaljer, der virkelig giver uret et unik touch. Den farvede urskive er lige i øjet, hvor især den røde og blå er med til at gøre uret perfekt til både pænt og casual brug. Urene fås både i en lidt mere sporty udgave med nylonrem og en pænere mere klassisk udgave med læderrem.

Tid til nyt ur? Tid til nyt ur?

Back to basic

Da jeg skrev om kontorindretning faldt jeg over dette helt vildt fede og i den grad anderledes ur fra Grovemade, der i sandheden går tilbage til det som det hele handler om – tiden. De har kaldt uret Wood Watch, hvilket man i den grad må sige det er. Som nogle måske har fundet ud af,  er jeg ret stor fan af råt træ og der har Grovemade ramt plet – det er virkelig en eye catcher. Rigtig god søndag aften!

 

Tid til nyt ur?Tid til nyt ur?

Tid til nyt ur?
Artikel
Tid til nyt ur?
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jane Rønsted Tvede
  november 2, 2014 at 20:28

  de er faktisk vildt fede og en anden design man er vant til at se men ville blive vildt glad over at eje et <3

 • Reply
  Søren Staun
  november 4, 2014 at 20:29

  Amen…. det jo pisse lækkert altså! =D

Leave a Reply