Mand til Mand VÆRD AT BESØGE

Oscar's Copenhagen shopping guide

Jeg har sammensat en mande-shopping-guide med nogle lækre steder, hvor du kan finde alt hvad du har brug for til hjemmet – kvinder må naturligivs også lade sig inspirere

Vi starter på Nørrebro.

Studio Rov – unikke sager:

For enden af Stefansgade åbnede der for omkring en måned siden en lille, lækker interiør shop. Butikken der også har en webshop har fokus på unikt keramik, og selvom det måske ikke lyder som det fedeste for mange af jer mænd, så er et rustikt håndlavet sæt kaffekopper altså lækkert, og det signalerer, at du har øje for detaljen. Men der er bestemt meget andet at kommer efter hos Studio Rov, så når du sidder på Mikkeller og får en øl, 200 meter derfra, så snyd ikke dig selv for et besøg i butikken.

Oscar's Copenhagen shopping guide

//Billede: Boligraf.com

Kaktus København – lidt grønt til hjemmet

Her i weekenden fandt jeg en af de fedeste butikker jeg længe har set. Kaktus København, som åbnede i sidste uge ligger på Jærgersborggade 35 og sælger nemlig planter som mænd rent faktisk gerne vil havde stående hjemme i stuen. Ud over at sælge nogle vildt fede kaktus er butikken indrettet helt fantastisk. I halvdelen af den lille shop er gulvet dækket af træflis, som skaber en genial sammenhæng mellem produkt og butik. Tusinde tak til Maja Samsø Bastian, Gro Samsø Bastian og Cecilie Krawack for at ha’ åbenet denne lille perle på nørrebro.

– ps. chancen for at du kommer hjem med en stor kaktus er ret stor!

Oscar's Copenhagen shopping guide

//Billede: Boligraf.com – Maja og Cecilie i fuld gang med at ompotte…

Notre Dame – all you need!

Er en rigtig god butik at kende, når du mangler alle de små ekstra ting, der får et hjem til at være rigtig lækkert. Du er måske ikke typen, der har brug for – eller er vild med – en masse små nipsting, men til trods for det, så er det netop alle de små ting, som giver dig en sammenhængende indretning. Jeg kan anbefalede dig at tage et kig på mit sidste indlæg om stilleben. Notre Dame ligger i Nørregade nr. 7, Kbh.

 

Beau Marche – det helt særlige.

Nu er det snart et år siden, at jeg skrev om Beau Marches butik i Ny Østergade – den er stadig blandt mine favoritter og derfor skal den sniges med i min guide i dag. Med unikke designs og kvalitetsprodukter er det en butik for dig, der gerne vil have noget ekstra, som helt sikkert ikke findes i mange andre hjem. Jeg er især vild med deres forskellige sofaborde!

Oscar's Copenhagen shopping guide

 

//Billede: Boligraf.com

Oscar's Copenhagen shopping guide
Artikel
Oscar's Copenhagen shopping guide
Beskrivelse
Jeg har sammensat en mande-shopping-guide med nogle lækre steder, hvor du kan finde alt hvad du har brug for til hjemmet - kvinder må naturligivs også lade sig
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply