BLANDEDE BOLCHER Produkt og design (Interior design)

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen

Det hævdvundne tyske te-selskab Hällsen & Lyon har alle os te-elskere ventende i spænding på, hvornår det 2013-reklame stunt, de lavede i samarbejde med bureauet Kolle-Rebbe, bliver virkelighed for os almindelige dødelige.

Den fantastiske Te-kalender blev i 2013 produceret til Hällsen & Lyon’s forretningspartnere i et stærkt begrænset oplag, og har siden været under udvikling, indtil den er klar til for alvor at blive sat til salg.

Konceptet bag kalenderen er, at hver kalenderblad består af helt fint sammenpressede te-breve, hvorpå dagens dato er trykt. Så hiver du simpelthen kalenderbladet af, lægger det i te-koppen, hælder kogende vand over, og lader teen trække et par minutter. I princippet super simpelt – men ideen synes jeg er utroligt god – og jeg håber virkelig at de rent faktisk får den produceret til almindelige forbrugere også. Måske ovenikøbet i år (fingers crossed). Det vil da blandt andet være en fantastisk værtinde- eller julegave!

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen

This stunningly innovative Tea Calendar by Hällsen & Lyon was produced last year in a limited edition exclusively for their business partners. The rest of the world’s tea loving society is anxiously waiting for them to finish development and testing, before the calendar is ready to be relased to us ‘ordinary citizens’. Fingers crossed it will be this year – I can easily see this as an apt xmas gift!

Hiv den daglige te direkte fra kalenderen
Artikel
Hiv den daglige te direkte fra kalenderen
Beskrivelse
Det hævdvundne tyske te-selskab Hällsen & Lyon har alle os te-elskere ventende i spænding på, hvornår det 2013-reklame stunt, de lavede i samarbejde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply