Badeværelset -(Bathrooms) Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse

Drømmebaedværelse – Foto: Sisse Langfeldt

 

I min verden skal badeværelset være det lækreste sted i hele hjemmet. Det er stedet, hvor vi starter hver morgen med at gøre os klar til dagen forude, og vores sidste stop inden vi rammer sengen for at lade batterierne op. Så hvorfor i alverden er badeværelser ikke et af de mest afslappende spa områder?

Der er ingen grund til at lave en kæmpe renovering for at få det lækre badeværelse som du altid har ønsket dig. Jeg har fundet 6 små ting, der kan give badeværelset et forfriskende og lækkert pift. Forhåbentlig kan jeg inspirere dig til at skabe bedre omgivelser, og sikre dig, at din dag starter, og ender lækkert i meget bedre omgivelser.

 

1. De lækre håndklæder

En investering i et lækkert sæt matchende håndklæder efterlader et rigtig godt indtryk – de perfekte håndklæder, der har en unik kombination af blødhed, tørreevne, men også gør en kæmpe forskel for indretningen.

Jeg synes håndklæderne fra Coyuchi har et lækkert unikt look og en fantastisk fornemmelse. Bestemt investeringen værd!

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse

 

2. Håndklædeholder

Nu når du har købt de karakteristiske håndvævende tyrkiske håndklæder, skal de også hænges op i god stil. Holderen fra Ferm Living har en super fed kombinationen af mørkt træ og messing.

De 6 steps til opgradering af dit badeværelseDe 6 steps til opgradering af dit badeværelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Opbevaring  

Lækker lille opbevaringshylde med et lille spejl fra Ferm Living, en perfekte måde at opbevare parfume, tandbørste og andre småting i et lille københavner badeværelse. Lækkert mørkt træ, der giver lidt “kant”.

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse

 

4. Magasin holder

Få fjernet den voksende bunke af støvede magasiner og invester i en stilfuld magasin-holder. Jeg vil anbefalede en opbevaringsholder, så du kan holde dit badeværelse organiseret og pænt, men samtidig give badeværelset et elegant og stilfuldt touch. Holderen fra Ferm Living med læderstropperne er både funktionel og flot.

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse De 6 steps til opgradering af dit badeværelse

5. Ny unik sæbe

Opgrader til en lækker håndsæbe, der er behagelig at bruge, frisk og samtidig ser godt ud. Her kan jeg klart anbefalede sæben fra C.O. Bigelow. Med mindre man er virkelig god til at holde et rent vaskområde, vil jeg altid anbefalede en sæbedispenser – det skal også være nem at holde et indbydende og lækkert badeværelse, både for dine gæsters, og vigtigst af alt for din egen skyld.

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse

 

6. Start dagen med lys

I disse mørke tider, hvor vi først ser solen flere timer efter vi er stået op, bør dagen starte med en et ordenligt skud lys. Jeg synes badeværelset skal være godt belyst, både behageligt og ”effektivt” – og her snakker jeg ikke lysstofrør over spejlet der blænder en, hver eneste morgen. Prøv virkelig at brug noget tid på at finde de helt rigtige lamper og tænke i nye baner. Jeg synes kombinationen af pendel og væglamper fungerer rigtig godt, og giver mig det helt rigtige behagelige lys. Lamperne fra Brendanravenhill.com skaber et godt lys, og så ser de bare helt fantastiske ud – de giver badeværelset et unikt og karakteristisk look.

De 6 steps til opgradering af dit badeværelseDe 6 steps til opgradering af dit badeværelse

 

Håber disse 6 små tips kan hjælpe jer til at få et mere personligt og afslappende badeværelse, rigtig god søndag!

 

 

De 6 steps til opgradering af dit badeværelse
Artikel
De 6 steps til opgradering af dit badeværelse
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Stine Kristiansen
  februar 1, 2016 at 10:16

  Hej

  Hvor i DK eller online kan lamperne fra Brendan Ravenhill løbes? Jeg kan kun finde dem i US.

  På forhånd tak.

  Venlig hilsen
  Stine Kristiansen

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 4, 2016 at 16:45

   Hej Stine

   Jeg må være dig svar skyldig – indlægget er fra 2014. Du kan prøve at skrive til dem via deres hjemmeside

   kh. Malene

 • Reply
  Susanne Dannaher
  december 19, 2016 at 10:28

  De skabe der er brugt under vask – hvor finder jeg dem henne?

Leave a Reply