INTERIØR Min nye bolig

3 ønsker til min nye bolig

Der er længe til, næsten et år til jeg flytter, men drømmene om et nyt hjem, en ny start er i fuld flor. Jeg har alt hvad jeg skal bruge og mere til, meeeeeen man må vel gerne drømme lidt ikk?

Her kommer 3 ting jeg ville elske at bringe ind sammen med mine øvrige ting, når jeg flytter!

Jeg skal helt sikkert have et nyt spisebord, og det skal være rundt, og det kan i min verden ikke være andre borde end det her smukke bord fra Eberhart Furniture. Bordet hedder Hector og jeg synes, det har en helt utrolig smuk konstruktion. Bordpladen er i beton (fås også i lyst træ og sortbejdset). Der hører ingen skruer til, benene samles i den smukke messingring og holder sammen på bordet. Jeg er helt solgt ♥. Billedet er stylet af Camilla og jeg (HØEG+MØLLER)

Jeg har en stor svaghed for krystal, og jeg er også vild med Ballroom lampen fra Design by Us, så derfor er jeg ekstra begejstret, når den her til efteråret kommer i denne smukke krystal-udgave. Billedet herover har vi sørme også stylet!

Jeg har magasiner i stakkevis, og selvom der skal sorteres voldsomt ud, så kommer der altså også en del med mig. Jeg er vild med den her skulpturelle magasinholder fra AYTM

3 ønsker til min nye bolig
Artikel
3 ønsker til min nye bolig
Beskrivelse
Der er længe til, næsten et år til jeg flytter, men drømmene om et nyt hjem, en ny start er i fuld flor. Jeg har alt hvad
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply