INTERIØR

Et clash mellem Skandinavien og Japan

Jeg er stor fan af Studio Arhøj – Jeg samler på de små lava people ( Maria undrer sig:-)) Jeg er bare FAN, og det er ikke kun af de finurlige lava People – det er hele den kreative kunstneriske virksomheds-DNA, jeg er begejstret for. Jeg er vild med finurlighederne, unika kunst som man kan samle for overkommelige penge, smukke farvekombinationer og legen med glasur.

Studio Arhøj har en masse nye produkter på vej, de siger selv om deres nye kollektion at den er et Clash mellem Skandinavien og Japan. Her er gamle kendinge side om side med nye venner, og nye materialer

Her kommer et sneak peek…

Et clash mellem Skandinavien og Japan

Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan Et clash mellem Skandinavien og Japan

Er du også vild med Studio Arhøj – Du kan se mange flere nyheder i deres katalog her

 

Et clash mellem Skandinavien og Japan
Artikel
Et clash mellem Skandinavien og Japan
Beskrivelse
Jeg er stor fan af Studio Arhøj - Jeg samler på de små lava people ( Maria undrer sig:-)) Jeg er bare FAN, og det er ikke kun af de finurlige
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply