Entré -(HALLWAY) Produkt og design (Interior design)

Mere om optimering af garderoben

Sponsoreret

Optimer entréen – Forleden kom jeg kort omkring entréen i indlægget her, fordi vi står foran efteråret, og det bringer bare en ret stor belastning på dette område i boligen – særligt hvis man har mindre børn, skolebørn og ja altså, hvis man er lige lovlig en tand for glad for sko og jakker ( jeg erklærer mig skyldig på den konto). I går var jeg forbi By Lassen, som jeg samarbejder en del med og her blev jeg helt overvældet af nyhedsmængden. By Lassen har skabt en masse funktionelle nyheder til entréen, og de alle holdt i den tydelige by Lassen DNA – stram, stringent, minimalistisk og kubistisk.

Flot entré med bænk med synlige messing beslag fra by Lassen. På væggen hænger et skoskab, et par kubistiske skabe hængerhøjt og under skabet sidder en bøjlestang til overtøj.

 

Entré med møbler fra By Lassen. Højt på væggen hænger Frame skabe med bøjlestang til overtøj. Under skabet hænger et smalt skoskab.

I virkeligheden kender vi møblerne i forvejen, de har bare været igennem en udvikling. Der er blevet hugget en hæl og klippet en tå. Der er blevet hevet lidt i siderne og der er blevet trykket lidt på maven og bum!… så har man møbler, der passer perfekt og rigtig flot til entréen. Se f.eks. skoskabet herunder. Det er jo FRAME skabet, strukket lidt bredere og trykket lidt på maven så det er knapt så dybt. Jeg synes personligt, at det er så skønt, at der ENDELIG er kommet en super lækker erstatning til IKEAs plastik skoskabe, jeg har dem selv, altså IKEA versionen,  så jeg fornærmer vel ingen ved at sige, at de på trods af at være super praktiske, ærlig talt ikke er særlig tiltalende i plastik. De her er da så meget mere lækre ikke sandt?

stor entré med by Lassen møbler. På væggen hænger by Lassens læderstropper som knager. På gulvet står en flot bænk og til højre hænger både overskabe til opbevaring og underskabe til sko.

I foråret lancerede by Lassen det rå bord CONEKT og nu er bordet altså skaleret ned til en lige så rå bænk, smal nok til at have stående i entréen. Jeg har ikke modtaget pressemeddelse endnu, og  jeg er ikke helt inde i de nye produkter, så jeg må ty til billederne her, og er det bare mig, eller er det en opslagstavle der hænger der på væggen? Den er da ny, og igen en videreudvikling af ILLUSTRATE billedramme ikk?

Entré med to flotte bænke fra By Lassen med synlige messing beslag. Over den ene bænk er der monteret en ryghynde på væggen og ved siden ag hænger et FRAME skab med bøjlestang under til overtøj

Lille entré med to kubistiske enkle spejle hængende over hinanden. Højt på væggen til højre fra spejlene hænger et dobbelt vægskab og på skabet underside er monteret en bøjlestang til overtøj.

Den nye kollektion til entréen er super fleksibel og kan sammensættes på mange forskellig måder, lige til dit behov, om du bor stort eller småt. Tænk også gerne de nye møbler ud af entréen og ind i soveværelset eller hvis du er så heldig at have et påklædningsværelse.

Entré med lavthængende skoskab i grå fra by Lassen. På væggen hænger også to kvadratiske spejle over hinanden og til opbevaring af tøj, nøgler og post, ses flere af By Lassens læderstropper monteret på væggen.

 

GemGem

GemGem

GemGem

Mere om optimering af garderoben
Artikel
Mere om optimering af garderoben
Beskrivelse
Sponsoreret Optimer entréen – Forleden kom jeg kort omkring entréen i indlægget her, fordi vi står foran efteråret, og det bringer bare en ret stor belastning
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply