Entré -(HALLWAY) Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Har du også brug for en butler?

Har du også brug for en butler?

Kunne du ikke godt tænke dig en butler, der stod klar til at modtage dig efter en lang dag på arbejdet? En der altid har styr på din pung, diverse nøgler, briller og mobil?

Det kan ikke tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har styrtet lejligheden rundt i frustration over, at jeg ikke har kunne finde mine nøgler, mobil eller briller og endt med at endevende det meste af mit værelse og stuen – nogle gange lykkedes det og andre gange, må jeg styrte ud af døren, forsinket og stresset.

Du kender det garanteret, ind og ud af døren flere gang inden du rigtig kommer af sted.

Jeg har desværre ikke lige plads i budgettet til en Bruce Wayne style butler og ved sgu heller ikke rigtig, hvor pokker han skulle være henne i lejligheden…Heldigvis er der håb forude for os glemsomme personer, der virkelig har brug for en til at holde styr på vores personlige sager.

THE BUTLER fra micklish.com er en super fed løsning til at holde styr på alle dine sager. Jeg er helt vild med den rå træfarve og kontrasten mellem det lyse og mørke træ! Svedigt design, der giver dig muligheden for stilfuldt at opbevare dine ting. Mens du har mobilen på display kan den oplades via den indbygget oplader – alt i alt en rigtig lækker ”butler” som du både kan bruge i entre’en og soveværelset. Rigtig god søndag!!!

Har du også brug for en butler?Har du også brug for en butler?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du også brug for en butler?

Har du også brug for en butler?
Artikel
Har du også brug for en butler?
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply