Entré -(HALLWAY)

Velkommen hjem

Entréen er ofte et af de rum som man glemmer eller nedprioriterer. Og det er naturligt nok, fordi det ikke er et rum vi opholder os i. Entréen har til formål at opbevare ret mange ting, så derfor bliver funktionalitet nøgleordet når vi indretter. Derfor er det ofte her, vi aldrig får malet panelerne færdig, sat de sidste lister op eller får malet væggene. Samtidig er det et rum, som meget hurtigt roder, der ligger sko og flyder, jakker hænger i bunker på knagerne og det lille rum, som entréen er, kan ofte komme til at ligne en losseplads. Nogle af os har bryggers som vi benytter som vores daglige indgang. Her hober vasketøjet sig op, de mudrede gummistøvler fylder og pladsen bliver hurtig trang.

Vi undervurderer, hvor vigtig dette rum er for opelvelsen af vores hjem. Hvad vil du gerne have dine gæster oplever når du byder dem velkommen i dit hjem? Det er entréen som er førstehåndsindtrykket, og her vil du vel gerne gøre et godt indtryk, præcis på samme måde som når du klæder dig pænt på til et arrangement. Det kan godt være, at du er en af dem som ikke går så højt op i, hvad andre tænker, men har du så overvejet hvordan din egen oplevelse af at komme hjem kan påvirke dit humør, ubevidst? Tænk over hvordan du hver dag slår døren op til en dårlig samvittighed eller irritation over rod og uorden. Måske ser du det ikke engang mere, man bliver ofte blind af at se det samme igen og igen, men ubevidst så fylder det i din hjerne. Ville det ikke være dejligt at slå døren op til en flot entré, som kærligt møder dig med et “Velkommen hjem”?

Heldigvis er entréen et lille rum, så det er hurtigt at få den indrettet lækkert. Brug weekenden eller påsken på at få irritationsmomentet ud af verdenen, op med ærmerne og kom i sving. Boligcious giver dig hermed lidt inspiration.

Velkommen hjem

Velkommen hjem

Velkommen hjem

Velkommen hjem

Velkommen hjem

Velkommen hjem

kilde: Pinterest

Velkommen hjem
Artikel
Velkommen hjem
Beskrivelse
Entréen er ofte et af de rum som man glemmer eller nedprioriterer. Og det er naturligt nok, fordi det ikke er et rum vi opholder os i. Entréen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Humaira
  juni 2, 2012 at 01:38

  Jeg har fulgt med på din blog et stykke tid og elsker den.
  Og dine billeder af entréerne er fede, meeeen for mit vedkommende har vi en meget smal entre og vi er 2 voksne og 2 børn med meget overtøj og mange sko. Skoene ligger i bunker i den ene side af entréen. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op. Vi har 75 kvm fordelt på 3 værelser og der er bare ikke plads nogen steder.
  Lige før at du skulle have et billede af vores indgang…. Har du ikke nogle gode forslag til os med smalle og lidt lange indgange?

  • Reply
   Humaira
   juni 2, 2012 at 01:41

   Kan godt sende billede hvis det er….

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   juni 2, 2012 at 12:41

   Kender godt problemet. Send mig endelig et billede på min mail. Så tager jeg det op i et indlæg, der er flere som for nylig har kontaktet mig med flg. udfordring. Du finder min mailadresse under contact.
   God weekend, og tak fordi du følger med.
   Kh. Malene

 • Reply
  Velkommen hjem – #2 |
  juni 15, 2012 at 20:13

  […] Jeg har fået en del efterspørgelser på, om jeg ville skrive om den lille entré. Jeg har tidligere skrevet et rigtig fint og detaljeret indlæg om vigtigt et rum entréen er. I det indlæg er der masser af inspirationsbilleder: boligcious.com.velkommen-hjem […]

Leave a Reply