RUM OG INDRETNING

Gulvtæpper – Hvorfor er det så svært

Reklame

INDRETNINGSHJÆLP

GULVTÆPPER
_

Selvom jeg har hjulpet hundredevis af danskere med at indrette deres boliger, så er der en ting der altid er drønsvært og det er valg af gulvtæpper. Egentlig syntes jeg ikke det var så svært for for nogle år siden, og jeg har heller ikke svært ved det, når jeg hjælper andre, men hos mig selv synes jeg virkelig, at jeg er udfordret. Jeg har i skrivende stund haft 6 gulvtæpper på prøve her hjemme, og jeg har ikke kunne lide nogle af dem. Faktisk er det super flotte gulvtæpper jeg har haft på besøg, men sammen med vores møbler, vægfarve og gulve har det bare ikke spillet. 

Det klassiske og meget populære Beni Ouarain gulvtæpper fra Marokko er næsten altid en sikke vinder, og dog …! Vi havde sådan et gulvtæppe, men da jeg fik min lænestol, Den Trætte Mand i lammeuld, så måtte mit gulvtæppe forlade boligen. Stolen står nemlige sammen med min sofa, så den står direkte på gulvtæppet og det blev bare for meget lammeuldslook og lammeulden på Den Trætte Mand fik tæppet til at se beskidt ud. Min sofa er støvet sart olivengrøn så den er også svær at matche til et gulvtæppe.

 

JEG BAD OM HJÆLP

Jeg havde simpelthen brug for nogle andre øjne, og det er jeg ikke flov over at indrømme, på trods af at jeg lever af at hjælpe andre med ders indretninger. Men det er faktisk ofte sådan at man kan se sig blind på sin egen bolig, særligt fordi der er følelser involveret og fordi man stirrer sig blind på mulighederne. Det er også ofte det jeg oplever med mine kunder, de har typisk en super god stil, men kan ikke få den levet helt ud og sammensætte det hele så det spiller, netop fordi de bliver fastlåst. 

Jeg har i årevis samarbejdet med Boshop, når det gælder sofa, og efterhånden også andre elementer, fordi Boshop har et suverænt udvalg, en stærk viden og en god smag. Boshop er på ingen måde ligeså mainstream som de fleste danske bolighuse. Servicen er super god og da jeg talte med Christopher, ejer af Boshop om mine udfordringer i forhold til at finde et gulvtæppe, der matchede den sofa jeg netop havde købt af ham, spurgte han om de måtte give det et skud. Boshop tilbyder nemlig også at rådgive deres kunder med udgangspunkt i deres bolig. Jeg tænkte, at det da kunne være vildt sjovt at slippe tøjlerne, og se hvad de kunne finde ud af. En uge efter modtog jeg et fint oplæg. Boshops indretningseksperter havde fundet billeder af vores hjem på min Instagramprofil og lavet flotte og inspirerende moodboards og foreslag til mig. De kender min stil, og jeg havde forklaret, at jeg måske savnede lidt spræl og farver nu hvor jeg for en gangs skyld havde valgt to så afdæmpede møbler. 

Her kommer Bohsop oplæg til mig…

 

Ikke dårligt vel? 4 helt forskellige foreslag og farverretninger som jeg kan vælge. Jeg var ret overrasket, det var aldrig tæpper jeg selv havde overvejet, men jeg er ret vild med tanken og de forskellige udtryk. Samtidig blev jeg endnu engang så positivt overrasket over Boshops sortiement og evne til at levere mere end man forventer. 

Hvilket gulvtæppe ville du vælge? 

Boshop har to fysiske butikker, en i Aarhus og en i Aalborg. Den i Aalborg er ret ny og fuldtændig magisk flot. Jeg besøgte den for nylig og tilbragte lang tid med at gå på opdagelse. I butikken i Aalborg er der også en hel afdeling med smukke vintagemøbler som man ikke finder nogle andre steder. Disse møbler købes hjem fra hele verden i forbindelse med de rejser som Boshops indkøbere tager på i løbet af året. Du SKAL kigge forbi butikken hvis du er i nærheden, den er et besøg værd. Desuden har Boshop også et godt udvalg af HK Livings design, og det er der ikke så mange der har… jeg er ret vild med HK Living. Meget af Boshops salg foregår via deres webshops og de leverer selv møblerne. 

Tjek boshop.dk her

Tjek også gulvtæpper fra Boshop her

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annette Aarre Dalsgaard
    august 4, 2020 at 21:08

    Det lyserøde eller blå. Ærligt: 😛 -jeg bryder mig ikke om det brune og det sidste er for fersk til dine møbler 😀

Leave a Reply