HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele

HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdeleJeg faldt forleden over spisestellet HYBRID fra Seletti, der er designet af CTRLZAK. Grunden til at jeg faldt over det, var lanceringen af nye dele i porcelænsserien, der nu er blevet udvidet med skønne vaser i samme stil.

Det helt særlige ved HYBRID er, at alle seriens dele er sammensat af porcelænsmotiver fra to forskellige verdensdele! Den ene del er helt tydeligt inspireret af kinesisk porcelæn og den asiatiske motivverden, mens den anden del er inspireret af europæisk porcelæn og den motivverden, vi kender fra Europa. Det giver et helt særligt – og lettere skizofrent – udtryk, der samtidig er rigtig fedt og helt sikkert ikke noget, man ser hver dag!

Hvad siger du – hot or not?

HYBRID porcelænet kan bl.a. fås hos Designdelicatessen.dk

HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele

HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele

HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele

HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele

HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele
Artikel
HYBRID: Skizofrent porcelæn fra 2 forskellige verdensdele
Beskrivelse
Jeg faldt forleden over spisestellet HYBRID fra Seletti, der er designet af CTRLZAK. Grunden til at jeg faldt over det, var lanceringen af nye dele i porcelænsserien, der nu
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

Leave a Comment

Email (will not be published)