Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Den lækre opslagstavle…

O P S L A G S T A V L E N
anno 2018

Vi mangler en opslagstavle, faktisk skal vi bruge to. En mindre pæn, men praktisk som skal hænge bag døren i køkkenet og bruges til at samle alle de der informationssedler man særligt får, når man har børn – invitationer og den slags. Derudover skal vi bruge en pænere, som skal hænge lidt mere synligt med hyggelige billeder af os, postkort, sedler og personlige ting. Den opslagstavle må gerne være pæn og rummelig. Jeg har været på jagt og fundet en hel del som jeg tænker kan bruges i begge sammenhæng.

Fra venstre mod højre: Message Board i tre størrelser og flere farver fra Designletters ( kan købes her). Denne opslagstavle er ret fin og grafisk, den er ikke så praktisk, og kan faktisk slet ikke bruges til de to formål, jeg har skitseret i indlæggets start, så ja det her starter jo super lovende, når man typisk (mig) lader sig forføre i andre retninger ;-). Jeg synes dog den skulle være med, fordi den er sjov i køkkenet til at skrive små hilsner på, citater eller ugens menu:-)

Jeg skynder mig tilbage på sporet med denne kombi opslagstavle fra Ferm Living, hvor man både kan bruge magnetfeltet i den nederste del af tavlen, samt nåle på den øverste del – det er jo ikke alt man har lyst til at pierce med en nål vel? Ferm Livings opslagstavle fås i flere farver lige her

Den sarte grønne magnettavle med egetræsramme er fra Skagerak, og den fås også i den der rigtig lækre “folkeskole-tavle-grønne-farve”. Skagerak sælger også pæne magneter til, som matcher tavlens ramme, samt en magnetisk holder til blyanter. Tavlen er enkel og pæn og giver mulighed for at lave nogle fine og personlige moodboards. Kan købes her

Endnu en magnettavle, en lidt større en af slagsen fra skønne Anders og Peter, der står bag The Oakmen. Det jeg så godt kan lide ved denne tavle er, at den har en god størrelse og så er den rå at se på! Tavlen kan købes her i to størrelser og så følger der 5 fine egetræsmagneter med.

Kvadratisk magnettavle med den velkendte og stilrene metalramme som kendetegner By Lassen. Jeg kan rigtig godt lide, at selve magnettavlen er camoufleret med bejdset træ, hvilket gør udtrykket lidt varmere og smukt. Måske er den lidt lille til vores formål, men jeg tænker, at den måske kunne være ret cool, hvis man satte tre op ved siden af hinanden … – ‘Remind’ hedder opslagstavlen og By Lassen har selvfølglig designet smukke magneter i både sort, messing og krom hvis du ønsker at gøre det hele lidt mere elegant. Se mere her.

Sidst men ikke mindst, opslagstavlen som måske nok er min favorit: ‘Nouveau Pin’ fra Please Wait To Be Seated. Den er så elegant den tavle, og så har den en god størrelse. Den passer perfekt! Desværre er den altså lige lidt for dyr til mig pt. Tjek den smukke sag her

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply