INTERIØR

My GREEN Wishes

(For English recap scroll down)
Grøn er sæsonens helt store farve når vi taler boligindretning. Vi skal vænne os til at bruge farvnavne i flæng som f.eks. Mos-grøn, flaske-grøn, jade-grøn, støvet grøn… osv.
Grønne vægge, grønne boligtekstiler og grønne boligaccessories er den oplagte vej at gå, hvis du vil følge tendensen. Vi har sagt velkommen til den smukke grønne marmor som forresten er ufattelig smuk at mikse med messing.

Jeg er ret vild med grøn, jeg bruger den dog ikke rigtig i min bolig, -endnu, men som beklædning elsker jeg grøn. Grøn er flot til rødhårede og grønne øjne og derfor er det også blandt mine favorit farver når det gælder indholdet i mit klædeskab….
Her får i et par af mine personlige GRØNNE ØNSKER

My GREEN Wishes

 

1) Eames bænken er da mega cool f.eks. i entréen! Kan købes online hos Paustian  2) Smukke håndlavede betonfliser fra Marokk i en lækker grøn nuance  3) Jeg er besat af denne kimono, den er lige mig1 Den har de smukkeste applikationer på ryggen, desværre er den lige lovlig dyr til min økonomi pt. Se den hos HEIST 4) Lækker kombi af træ og grøn marmor. Fås i flere str. hos Nordstjerne  5) Denne smukke flaske fra House Doctor vil være smuk i vindueskarmen. Her vil den blive endnu smukkere når lyset får lov at reflektere i glasset. Kan købes hos luxoliving.dk  6) Catch Chair fra &Tradition i en lækker mos grøn farve  7) Flot vase fra Stilleben designet af Christiane Perrochon  8) Mega cool Giraffe Slip on sneaks fra YMC set hos Asos 9) Organizer fra Fermliving – den holder styr på alle skrivebords-dimserne

 

English recap

Green is the new black when we talk about home decor – I love green, i haven’t brought it into my home yet, but in my wardrobe you will find lots of green clothing and accessories. This is my personal green wishes at the moment for my home and my wardrobe

My GREEN Wishes
Artikel
My GREEN Wishes
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mie
  april 23, 2014 at 20:28

  Jeg fik lige lyst til, at kigge de første udgaver af Boligcios Lookbook igennem, men de kan ikke loade til mere end side 42, er det meningen? 🙂

  Mie

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 27, 2014 at 20:39

   Hej Mie, prøv at cleare din browser historik og prøv igen. Hvis det ikke virker vil jeg meget gerne høre fra dig, og også gerne vide hvilket hvilket magasin det er der driller. Kh. Malene

Leave a Reply