INTERIØR

Pastel collage skabe

(for English recap scroll down)

Et sandt forvandlingsmøbel i lækre pasteller designet af svenske Sigrid Strömgren for italienske ex.t. Skabene hedder COLLAGE UNIT og de sælges i løse moduler, så du kan sammesætte dem efter ønske og dermed skabe dit eget udtryk. De lækre sarte pastelfarver kan man også vælge at mikse eller holde fast i en farveskala, afhængig af hvor “vild” man er.

Pastel collage skabe Pastel collage skabe Pastel collage skabe

Skabene kan også bruges på badeværelset, og den idé er jeg ret vild med. Serien til badeværelset hedder COLLAGE VANITY UNIT. Disse skabe er vandtætte og decideret produceret til badeværelset. Jeg har længe ledt efter en lækker og anderledes løsning til mit badeværelse, og det kunne meget vel ende med at blive en løsning i denne retning.

Pastel collage skabe Pastel collage skabe

COLLAGE UNIT is a series of beautiful cabinets in delicate pastels. The cabinets are sold in units, so you can create the impression you wishes. It is the Swedish designer Sigrid Strömgren who has designed COLLAGE UNIT for Italian ex.t.
The bathroom furniture is called COLLAGE VANITY UNIT and these units are waterproof and designed specifically for the bathroom.

You can read more at: Anasanga.se

Pastel collage skabe
Artikel
Pastel collage skabe
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply