UDENDØRS

Tag med mig i haven!

Sponsoreret indlæg

For over 10 år siden, da jeg flyttede ind i mit lille hus, hørte der jo en have med som der så ofte gør.
Jeg havde så mange romantiske forestillinger om, hvordan jeg skulle have smukke blomstrende bede og kunne sagtens se mig selv ligge med enden i vejret og nusse om hver en blomst. Den drøm blev ikke sådan rigtig realiseret. De første år i huset var jeg ret god, men så begyndte jeg at læse, og så tog min karriere fart og jeg havde ikke tid til haven. Jeg havde heller ikke lyst, jeg måtte erkende, at jeg ikke var have-nørde-typen. I nogle år stod min have og gav mig dårlig samvittighed hver dag. Til sidst erkendte jeg, at min lyst til at ordne bede ikke fandtes og jeg sluttede fred med mine forventninger. Jeg fjernede stort set alle bede og lagde græs i stedet. Jeg byggede en terrasse (okay jeg byggede den ikke selv vel, men altså jeg tog beslutningen om den og tegnede den) og så besluttede jeg, at her skulle jeg have en masse potter med blomster og krydderurter, det var da til at have med at gøre. Så opstod der en ny lidt irriterende opgave, potter kræver jo vanding hver dag. HVER dag! (I know first world problems… sorry) – Så i guder hvor har jeg trasket med vandkander fra køkken til have mange gange i løbet af en sommer. Jeg spiller på gulvet og slæber mig en pukkel til, og så tager det jo så lang tid!

Nu tænker du nok… hvorfor i alverden bruger du ikke bare en vandslange…. Og jeg kunne svare dig: æhhh… ja hvorfor gør jeg ikke bare det, det har jeg slet ikke tænkt på!

Men nu gør jeg det, i år bliver mit liv meget MEGET nemmere! I samarbejde med Fiskars har jeg nemlig fået hjælp til lige præcis mine behov. Det har jeg gjort super let med Fiskars digitale måleværktøj på 2 sek. målt min have op, og således fundet ud af lige præcis hvad jeg har brug for, for at vedligeholde min have. Det er vildt smart. Mål selv din have op her, hvis jeg kan på 2 sek. kan du også!

Nu er jeg så den lykkelige ejer af et Waterwheel fra Fiskars, som holder styr på slangen og som let kan bæres rundt som var den en lille taske, eller blot placere den på plænen eller terrassen. Præcis ligesom en støvsuger, har mit Waterwheel et lille rum med ekstraudstyr som vanddysse, samlemuffer og et lille stativ til at placere i græsset, som holder vandslangen i en god stilling – det er så smart! En anden total yndlingsting er, at slangen kan rulles sammen i mit Waterwhell, så den fylder ikke så meget.

Waterwheel fås i tre størrelse, og min er den mindste med 15 meter slange. Nu havde jeg jo ikke en vandslange fra tidligere, men hvis man har det, er det heller ikke noget problem. Både selve Waterwheel’et og diverse sprinklere, tilkoblinger og sprøjtepeistoler fra Fiskars er kompatible med de fleste andre producenter, så man behøver ikke udskifte det gamle.

Desuden har jeg også en sprinkler og den er genial til min plæne, som er badet i sol til dagligt og derfor ganske tidligt på sommeren, bliver sveden og grim. Nu kan jeg holde den pæn med min sprinkler OG meget vigtigt…. min dreng og hund synes det er en fest at løbe gennem sprinkleren og jeg elsker at kigge på (jeg skal ikke nyde noget).

Nå ja… så benyttede jeg lige lejligheden til at spule terrassen fri for vinter og efterår… bum! Det er da så dejligt når det er overstået.

 

 

Tag med mig i haven!
Artikel
Tag med mig i haven!
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg For over 10 år siden, da jeg flyttede ind i mit lille hus, hørte der jo en have med som der så ofte gør. Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply