INTERIØR Køkkenet (Kitchen)

Designletters forener to stærke designere: Arne Jacobsen og Tobias Jacobsen

(For English recap scroll down)

Mette Thomsen, ejer og stifter af Designletters er en produktiv kvinde. Ikke nok med, at vi for ganske nylig, kunne glæde os over Designletters nye linje: Designletters & Friends, ja så er der også kommet masser af nyheder fra Designletters, som fx. sengetøjet til voksne, alfabetplakaten og nu også dette nye smukke bestik.

Et spændende samarbejde mellem Designletters, Tobias Jacobsen og Arne Jacobsen. Jeg synes det er en smuk tanke Mette fik, da hun forslog Tobias at designe et bestik i samarbejde med hans afdøde farfar Arne Jacobsen. Tobias som varetager Arnes designarv, er jo selv designer, og en meget talentfuld en af slagsen. Så selvom det desværre ikke er muligt for de to at arbejde sammen fysisk, så har Mette alligevel skabt en unik mulighed for at forene farfar og barnebarns designegenskaber i dette smukke alfabetbestik.

Bestikket i melamin er designet af Tobias og typografien er Arnes. Bestikket er smukt, enkelt og elegant. Bogstaverne og materialet gør det legende og uhøjtideligt, perfekt til de små!

Besøg Designletters.dk hvis du vil se mere
Besøg også Tobiasjacobsen.dk og se hans øvrige design.

Designletters forener to stærke designere: Arne Jacobsen og Tobias Jacobsen

Øverst til venstre: Tobias Jacobsen (Foto: Hiroshi Tsuchiya)– Nederst til højre Arne Jacobsen (foto: Jørgen Strüwing)

An exciting collaboration between  the Danish successful brand: Designletters, Tobias Jacobsen and Arne Jacobsen. I think it was a beautiful idea when Mette Thomsen suggested Tobias Jacobsen to design a cutlery in collaboration with his late grandfather Arne Jacobsen. Tobias handles Arne’s design legacy, but he himself, is a very talented designer. So although it isn’t possible for the two talented designers to work together physically, Mette Thomsen still found a unique opportunity to combine grandfather and grandson’s design in this beautiful alphabet cutlery.

The cutlery in melamine was designed by Tobias and the typography is Arne Jacobsen’s. The cutlery is beautiful, simple and elegant. The letters and material makes it playful and unpretentious, perfect for the little ones!

Visit Designletters.dk if you want to see more
Also visit Tobiasjacobsen.dk and see his designs.

Designletters forener to stærke designere: Arne Jacobsen og Tobias Jacobsen
Artikel
Designletters forener to stærke designere: Arne Jacobsen og Tobias Jacobsen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply