RUM OG INDRETNING

Dekorative og funktionelle vandrør

Gæsteindlæg af Jaqueline Ligaard fra www.at-hermans.com

Kender i det med, at man har noget i ens hjem, som har en praktisk funktion, men som ikke lige ser så pænt ud. Mange af os bor i gamle lejligheder eller huse, hvor der er synlige rør i de forskellige rum. Det er dyrt og besværligt at fræse dem ind i væggen, men nogle gange kan man finde andre løsninger. Nye pænere rør i kobber finish eller man kan vælge at fremhæve rørene i stedet for at være træt af at se på dem. Se lige nogle fantastiske løsninger på det lille problem.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Source: Pinterest

Do you know that feeling that something in your home has a practical and necessary function but doesn’t look so nice. Many of us live in old apartments or houses where the pipes are visible in different rooms. It is expensive and difficult to have them milled into the walls but it is possible to find a different solution. New pipes in copper finish or you can choose to emphasise the ones you have instead of trying to hide them. Look at these cool solutions.

Artikel
Dekorative og funktionelle vandrør
Beskrivelse
Gæsteindlæg af Jaqueline Ligaard fra www.at-hermans.com Kender i det med, at man har noget i ens hjem, som har en praktisk funktion, men som ikke
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi Frogne
  april 14, 2019 at 14:11

  Kære Malene, jeg har synlige rør i nærmest alle rum i min bolig og blev mega glad, da jeg så dette indlæg :-))) Jeg kan bare ikke se billederne, det er som om de ikke er tilgængelige? Håber du kan hjælpe. På forhånd tak 🙂
  Mange hilsner
  Heidi

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 18, 2019 at 18:19

   Kære Heidi

   Det er et meget gammelt indlæg og disse billeder må tre gået tabet dengang jeg redesignede og flyttede min blog. Jeg har prøvet at se om jeg kunne genskabe dem men desværre. Jeg vil prøve at researche lidt og se om jeg kan lave et indlæg om hvordan man inviterer vandrør med i boligen som en dekoration.
   Stay tuned <3
   Kh. Malene

Leave a Reply