Fashion INTERIØR

Monday Mood

M O N D A Y   M O O D

‘Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

 

  1. Det smukke sæt, nederdel og top har jeg haft det største crush på siden sommerens begyndelse. Jeg har dog nok været lidt for nærig til at købe det, og det er jeg stadig, men det betyder ikke, at jeg ikke stadig savler over det. Sættet er fra Stella Nova
  2. Circular Bowl fra – et utrolig smukt fad designet af Alexa Lixfeld for Menu
  3. Den fineste karaffel i glas fra Kodanska, som er mindst lige så smuk at have stående tom eller med en buket blomster i
  4. Fræk nude-farvet lak-stilet perfekt til sensommerens fester og dem er der en del af i min kalender. Stiletten er fra ALDO, set i Magasin, til en helt okay pris faktisk
  5. Smukt stilrent og klassisk massivt armbånd designet af AYM, set hos Stilleben.dk
  6. Den smukke klassiske Thonet stol i blå… suk altså jeg mangler faktisk ikke stole, men denne her kunne der sagtens gøres plads til. Set her
  7. Jeg tror jeg er ved at være den der hopper på daybed-bølgen (lidt sent måske men so be it), og hvis jeg gør det, skal det være KK DAYBED fra By Klip Klap, gerne med velour, det tror jeg også vil afhjælpe et mindre akustik problem vi har i den ene af vores stuer. Kan købes her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply