Viskestykker med sug TAK!

Viskestykker med sug TAK!

Jeg trænger i den grad til at få opgraderet mine viskestykker. Jeg har skabet fuld at de klassiske kokketernede viskestykker, og det har jeg fordi de suger godt. Jeg blev nemlig lidt afskrækket af “designer-lækre” viskestykker, da jeg for et års tid siden fik et sæt af HAY’s smukke og cool NEON viskestykker. De viskestykker suger nemlig overhovedet ikke, de er pæne JA! – men hos os hænger de blot til pynt.

 

TESTING…. 1,2 ,3

Jeg tror sgu jeg starter en viskestykkeTEST, ville I ikke synes, det var fantastisk at vide hvilke viskestykker, der suger og, hvilke der blot er til pynt?

Jeg starter med Rie Elise Larsens viskestykker, de er nemlig så fine, og jeg har luret på dem et stykke tid, så ‘stay tuned’ Så skal jeg nok komme tilbage med en anmeldelse inden længe.

I mellemtiden kan du nyde de smukt stylede billeder her, fra Rie Elise Larsen

Viskestykker med sug TAK!

Viskestykker med sug TAK! Viskestykker med sug TAK!

Viskestykker med sug TAK!
Artikel
Viskestykker med sug TAK!
Forfatter
Boligcious

31 Comment

 1. Ser absolut frem til din test – jeg har nemlig samme problem :)

  Fortsat dejlig weekend.

  Mvh
  Mette

 2. Mit køkken er fyldt med Rie Elise Larsens stjerne-viskestykker. ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆
  Jeg elsker dem – & de KAN suge. :)

  • DET glæder jeg mig til at opleve!

 3. Præcis!
  Jeg har længe brugt gæstehåndklæder til at tørre af med, fordi viskestykker bare ikke suger noget, de flytter bare rundt på fugten! ;)

 4. Fantastisk ide!!! Er helt enig i at “alle” de flotte viskestykker ikke tørrer overhovedet – de er kun til pynt desværre :-( Så ser meget frem til fin test :-)

 5. Jaaaah! Følger spændt med for ja… Hays viskestykker er kun pæne og ikke praktiske. Desværre synes jeg også at Ferm livings har samme tendens, så håber du finder nogle smukke nogen som også duer til det de skal… At tørre af!

  • Hvor er det skønt at så mange er interesseret i dette projekt, hmmm jeg må vidst virkelig ud og hamstre viskestykker:-) SKØNT også at vide at man ikke er den eneste der bander over det her problem:-)

 6. Jeg bryder lige ind med to løsninger, for problemet kan faktisk løses!
  1) Tør dem i tumbler efter hver vask og stryg dem! (Strygning er vigtigt) Så bliver de bedre og bedre for hver vask.
  2) Læg dem i iskoldt vand i mindst 10 timer og vask dem så derefter (tumbling og strygning er valgfrit), så er de super! De skal kun ligge i blød én gang, ikke hver gang, bare rolig ;)

  Det virker på mine Hay og Ferm, der begge nu suger fint ;)

  • Det lyder helt vildt hvis mine HAY viskestykker kommer til at suge efter den omgang, faktisk har jeg prøvet med de 24 timer i blød og det hjalp ikke… men strygning, den skal prøves! MEN skal de stryges hver gang de er blevet vasket? Hvis det er tilfældet, dur det nemlig ikke for en travl mor som jeg:-)

   Kh. Malene

   • Ja, desværre er strygningen obligatorisk efter hver vask – men så virker de også! ;)

 7. God ide – glæder mig til at se resultaterne.

  Husk at læggedes i blød i koldt vand i 24 timer, inden de vaskes førstecgang. Det hjælper i hvert fald på sugeevnen for håndklæder! Så mon ikke også det gælder viskestykker…

  • Tak for tippet Sidse:-)

 8. Jeg vil gerne anbefale viskestykker fra George Jensen – flotte og de duer!
  Min mor har lært mig, at viskestykker skal ligge i blød i 24 timer, så vaskes og så kan de bruges! Det øger deres sugeevne betragteligt. Glæder mig til at følge med i jagten :)

  • Hej Mia Luise
   Tak for det gode tip – og jeg tror da lige jeg skal teste Georg’s viskestykker;-)
   Kh.
   Malene

 9. Rigtig god idé, jeg hader de viskestykker der ikke suger. Er viskestykkerne fra Skjalm P med på listen over dem der skal testes?

  Mvh Camilla

  • Ja det er da også belastende… jaaaa, jeg kan da prøve at høre Skjalm P om de tør være med:-)

 10. Ries stykker virker, for jeg er superhys med det. Bloomingville duer også fint, samt Greengates og H Skjalm P, men de skal have et par ganges vask, før de er rigtig gode. Personligt har jeg elsket mine stykker fra Atelier LZC – gudeviskestykker, der bare holder og holde og er smukke.

  God jagt,
  karen

 11. Jeg har skrevet en mail til HAY, da jeg blev virkelig forundret over deres manglende tørreevne! Deres svar var kortfattet og essensen var, at de godt ved at sugeevnen er dårlig. De har vægtet designet højere – neon farven er syntetisk materiale og suger ikke nær så godt som ren bomuld.
  Det råd med de 24 timer i vand dur’ ikke med HAY viskestykkerne.
  Jeg har endnu ikke mødt nogle viskestykker der har kunnet leve op til mine krav om en høj sugeevne OG et lækkert design!
  Glæder mig til at følge med – og assisterer gerne hvis du har brug for hjælpere til at teste.

  Mange hilsner

  Line
  linejuulelley@gmail.com

 12. Godt initiativ!
  Hay er så flotte, men jo vildt dårlige!
  Kan anbefale dem fra skjalm p, fine grafiske og kan suge!

 13. God ide og god debat. Følger lige med, her
  Bruger selv kun kokke viskestykker, andre er for mig kun til pynt…
  Ville være skønt med flotte stykker, som kan tørre.
  Det må dog være det vigtiste..♥

 14. Jeg sender snart mine Hay viskestykker tilbage i protest. Til pynt!? Hrmfh!%#?!
  Georg Jensen Damask er smukke og kan suge!

  • Ahmen det må du ikke…. de er jo så flotte. Jeg er faktisk glade for mine, selvom de ikke rigtig dur:-)

 15. Den test har sgu manglet – den vil jeg glæde mig til! :D Det kan ikke være rigtigt, at de blåternede kokkeviskestykker er de eneste, som kan få jobbet gjort! Håber virkelig at viskestykkerne fra Rie Elise Larsen kan suge – de er så fine :) !

 16. Som flere andre her kan jeg varmt anbefale Georg Jensen Damask. Bruger ikke andre mere. Var efterhånden træt af diverse “designerviskestykker”, der udover deres manglede sugeevne også falmer meget hurtigt (især dem med tryk). Orker dem ikke mere…

 17. Dejligt at du vil teste viskestykker. SÅ frustrerende at design og sugeevne ofte ikke følges ad. Mine HAY viskestykker bruges nu som gæstehåndklæder på badeværelset, det er de bedre til…
  Skønt hvis du får Skjalm P. med på at ville testes. Synes de har fået nogle lækre nye designs, men tør ikke helt at købe dem – hvis nu de heller ikke duer.

 18. Super god ide! Dog har jeg VERDENS bedste viskestykker fra the Organic Company!!. Ud over det smukke design, farver, størelse og selvfølgelig økologiske, så SUGER de mega godt, og de bliver kun bedere og bedere. Kan kun anbefales!!

 19. Det er bare skønt at viskestykker kan skabe så stort engagement, og det er bare en rigtig god idé med en test. Der findes utroligt mange viskestykker derude, og desværre er kvaliteten varierende… Når jeg tager viskestykker ind i min shop, er sugeevnen det ALLER vigtigste, og kan god sugeevne kombineres med godt design så er jeg glad :) Kan anbefale Louise Roes viskestykker på det varmeste – de bedste viskestykker jeg nogensinde har haft.

 20. Åh, tænk jeg er ikke den eneste der ikke synes mine viskestykker kan tørre…
  Jeg bruger ALDRIG skyllemiddel når jeg vasker dem ved 60 grader og jeg ligger
  ALTID de nye jeg køber i kold vand mindst 24 timer, men lige lidt hjælper det.
  Nu har jeg besluttet at investere i nogle bedre og dyrere viskestykker så jeg venter med længsel på din test af viskestykker.

 21. Åh, tænk jeg er ikke den eneste der ikke synes mine viskestykker kan tørre… Jeg bruger ALDRIG skyllemiddel når jeg vasker dem ved 60 grader og jeg ligger ALTID de nye jeg køber i kold vand mindst 24 timer, men lige lidt hjælper det. Nu har jeg besluttet at investere i nogle bedre og dyrere viskestykker så jeg venter med længsel på din test af viskestykker.

 22. Hvad blev der er resultatet af testen?

Leave a Comment

Email (will not be published)