KIDS

Det skønneste drengeværelse

 

D R E N G E V Æ R E L S E

Vi skal helt til Australien i dag, ja det opfatter man ikke lige, når man ser dette skønne værelse, som jo faktisk er meget skandinavisk i sit samlede udtryk. Men vi er i Australien hos en famile med fire børn. Her bor Bonnie med deres 4 drenge og hendes mand. Bonnie er Creative Director og en del af indretningstrioen The Three Birds Renovation og det er ret tydeligt at se, at rummet her er indrettet af en der virkelig kan sit kram og som brænder for design og indretning. Jeg synes rummet er skønt, og så fryder jeg mig glædeligt over at se Dansk design repræsenteret så flot. De skønne senge er nemlig dansk designede af Rafa Kids!

Hvad synes du om rummet? Jeg håber du finder det inspirerende hvis du selv står og skal indrette børneværelse. Dette kan jo også bruges til piger, hvis det skal være mere “piget” kan man tilføje rosa sengetøj og et mere feminint tapet.


Tak til The Three Birds for at jeg måtte dele deres projekt her.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    juli 23, 2018 at 22:19

    Ih hvor er det altså bare et lækkert børneværelse 🙂 Det er virkelig inspirerende og dejligt at se noget anderledes!

Leave a Reply