BLANDEDE BOLCHER Blog TAKE OVER INTERIØR

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde…

For et par uger siden var jeg på besøg hos Mille og Bo, parret bag det nye og super cool plakatmageri NO17. Det var en en dejlig typisk sommerdag, hvor vi sprang fra terrasse til køkken til terrasse igen (dansk sommer = byger og solskin).
Det var en drøn hyggelig formiddag i deres skønne, og ret så lækre hjem i Tisvildeleje. To pragtfulde kreative ildsjæle, som jeg er glad for at have mødt, og som jeg helt sikkert snart skal drikke kaffe/Rosé med igen SNART!

I dag vikarierer de på min blog, og det er jeg glad for, at de sagde ja til. NO17 byder dig indenfor og viser deres arbejdspladser frem…

 Man kan jo sidde så mange steder og arbejde…

Og det er præcis det vi gør hos No17 Limited. For det der med at få gode ideer – det får vi sjældent bag det samme skrivebord. Og måske derfor, er det også lidt svært at fremvise “Kontoret”. For det er ret mange steder her hos os. Nogle gange er det i køkkenet – andre gange på 1 sal med kig ud over haven.

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde...

og (alt for) tæt på døren ud til balkonen, friheden og højt til himlen.

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde...

  Ind i mellem sker det fra (det der nok kommer tættest på kontoret) vores anneks, hvor man kan åbne vinduerne og nyde udsigt til kommende vindruer og roser – i hvert fald på denne tid af året.

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde...

Og stolen er fra Ikea – og den sidder man faktisk ualmindeligt godt på. Bordet er gammelt, men hyggeligt og egentlig for småt – men det virker og det betyder ikke så meget at man sidder lidt for tæt – når vi begge sidder ved bordet.

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde... -For ideer handler ikke så meget om det rigtige skrivebord og navnet på designerstolen. Ideer er ligeglade om du sidder på en gammel skammel eller en brugt cykel. Ideer kommer når du har det godt og er tryg. Og det er dét der er vigtigst for os, når vi går på arbejde. Frihed til kreativitet og udfoldelse. Det er ret enkelt.

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde...

No17 Limited er et lille artstudio – og vi går nok mere end almindeligt op i, at “Plakatkunst” godt må ha’ en mening – samtidig med, at det ser fedt ud på væggen. Du kan købe vores artworks via udvalgte forhandlere og lige her www.no-17.dk. Vi trykker alle serier på 220 gram fine-art bomuldsvævet mat papir med blød struktur. Og som navnet indikerer er alle vores tryk limited, nummereret og signeret….

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde...

Med ønsket om en solfuld og roséfyldt sommer, No17Limited
Mille & Bo
Ps. Vi launcher ny serie d. 1 august. Følg med på https://www.facebook.com/No17.Design

 

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde...

Man kan jo sidde så mange steder og arbejde…
Artikel
Man kan jo sidde så mange steder og arbejde…
Beskrivelse
For et par uger siden var jeg på besøg hos Mille og Bo, parret bag det nye og super cool plakatmageri NO17. Det var en en dejlig typisk sommerdag
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Stine
  juli 16, 2013 at 19:19

  Jeg absolut knuselsker det møbel der står under tv’et. Har du nogenanelser om hvor det er fra eller hvem der står bag?

 • Reply
  Maria
  juli 17, 2013 at 13:41

  Elsker det billede med den lille fugl der sidder på grenen? Hvor kan jeg finde det?

  Tak for en dejlig blog

Leave a Reply