INTERIØR

File under pop

JOSEPHINE AKVAMA HOFFMEYER 

file under pop


Hun har været en del af funkbandet Ridin’ Thumbs, studeret Contemporary & Jazz i New York, sunget i Etta Camerons gospelkor og har i flere år sunget kor for bl.a. Anne Linnet og Sanne Salomonsen.

Efter en tur til Italien for omkring 15 år siden, stiftede Josephine Akvama Hoffmeyer ‘Made A Mano’.
Fascinationen var stor, da Josephine besøgte vulkanen Etna på Sicilien. Lavastenene, som fylder jorden ud i området, og har gjort det i mange tusinde år, -så Josephine muligheder i! Ganske kort tid efter hun kom hjem, stiftede hun designvirksomheden Made A Mano, som blev en kæmpe succes. Made A Mano sælger smukke håndmalede lavasten og fliser.

File under pop

Fliser af Lavasten fra ‘File Under Pop’. Josephine er i samarbejde med arkitekt Ida Katrine Friis Tinning ved at udvikle et helt genialt koncept med magnetiske fliser, som monteres på en metalplade på væggen, og gør det muligt at flytte rundt på fliserne.

Sidst i 2014 forlod Josephine Made A Mano for at starte forfra med sit helt eget koncept FILE UNDER POP. Lavastenene er ikke lagt på hylden, de udgør stadig en stor del af den nye virksomhed. Stenene kommer stadig fra vulkanen Etna og de er stadig håndmalede og gudesmukke. Josephine har sammen med Ida Katrine Friis Tinning (arkitekt) udviklet et cool magnetsystem.  Man monterer tynde metalplader på væggen, som kan bære magnetfliserne. Slut med fliselim og fuger. Systemet tillader at uskiftet eller blot rykke rundt på fliserne let. -Et genialt koncept som giver dig mulighed for at skabe dekorative vægge, som kan ændre udtryk konstant.

 

File under pop      File under pop

SURFACE DESIGN…

– er nøgleordet, som binder FILE UNDER POP’s produkter sammen. Udover Lavatenene fra Sicilien, har Josephine nemlig også kastet sin kærlighed på arbejdet med papir og maling. Det handler om at forskønne overflader – overfladedesign på kedelig dansk. Josephine ville gerne lave tapet, men i stedet for tapet i den traditionelle forstand – altså i store ruller, laver hun tapetark på 100 x 180 cm. som kan sammensættes i mønsteret, lidt ligesom fliser:-). Josephine fik hjælp til prototyperne af tapetmagerne Heidi Zilmer, og har i dag allieret sig med Linda Weiman, som er dekorationsmaler. Til dagligt vil Linda håndmale de smukke tapetark med farvede mønstre i File Under Pops Showroom, der i virkeligheden er mere et kreativt værksted.

www.fileunderpop.com

File under pop

File under pop

File under pop

File Under Pop’s showroom er bjergtagende. Jeg havde lyst til at flytte ind da jeg besøgte Josephine her. Tjek lofterne, væggene….. et smukt farverigt og meget inspirerende sted.

File under pop

Foto: Malene Marie Møller / Boligcious

 

 

File under pop
Artikel
File under pop
Beskrivelse
JOSEPHINE AKVAMA HOFFMEYER  file under pop Hun har været en del af funkbandet Ridin' Thumbs, studeret Contemporary & Jazz i New York, sunget i Etta Camerons gospelkor og har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ester
  april 26, 2015 at 16:30

  hejsa 🙂
  Har du nogen ide om, hvor den fine reol på billede 6 og 6 er fra mvh ester

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 5, 2015 at 20:22

   Desværre ikke men lignende kan købes i IKEA og de er rigtig fine.

   Kh. Malene

 • Reply
  Ester
  april 27, 2015 at 11:51

  Hejsa 🙂 har du nogen anelse om, hvor de fine reoler på billede 5 og 6 er fra?! Mvh ester

Leave a Reply