INTERIØR RUM OG INDRETNING

Jeg guider dig i din boligindretning

Sommeren er forbi og jeg åbner igen op for mine indretningsrådgivninger som simpelthen er så dejligt populære. Jeg har de seneste 9 år rådgivet mange, mange skønne mennesker med deres indretning, lige fra en komplet rådgivning af hele hjemmet, det er nok den mest populære og den tager kun to timer. Nogle ønsker et længerevarende samarbejde hvor jeg kommer ud 2-3 gange, det er typisk ved en renovering eller en flytning. Ofte kommer man meget langt med blot mine to-timers rådgivning, så det er den jeg laver aller mest. Jeg oplever nu, fordi jeg har været i gang i så mange år, at mine kunder vender tilbage, når de flytter sammen med kæresten, eller har fået børn, eller flytter i hus, så kontakter de mig igen og igen, så tilfredsheden er stor og det synes jeg er så dejligt.

Fra september til og med november har jeg igen tider til dig i kalenderen og plads til dig. Jeg rådgiver i alt fra farver på væggene og den røde tråd via farveretning, belysning, kunst og dekoration til væggene, placeringer af møbler, valg af møbler, lamper, tekstiler, sofa, gulvtæpper, gardiner… jeg kommer godt omkring. Jeg møder dig lige præcis der hvor du er, lytter til dine ønsker og sammen laver vi i en plan for, hvordan du kommer i mål med din drømmebolig. Du står tilbage med masser af idéer, råd og konkrete løsninger samt links til møbler, farver, interiør og lamper, hvilket betyder at du kan gå i gang med det samme.

Er du interesseret, så send mig en sms: 51605222 så kan jeg give dig en pris og vi kan planlægge en dato.
Jeg laver også indretning over mail, hvis du bor langt væk eller i udlandet, og en tur til Fyn eller Jylland er heller ikke et problem:-)

Skriv endelig til mig.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply