Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

6 ‘must have’ stager i 2017

Den letteste måde at skabe hygge og stemning i dine rum på er med levende lys – og ja jeg ved godt, at levende lys ikke er sundt, men det er så pænt og hyggeligt og helt ærlig, så er en cykeltur i København, en pose Haribo eller alt for meget flæskestegssovs heller ikke sundt vel? … skal vi ikke bare være lidt usunde i små mængder, det kan vel ikke skade!

Jeg har det med lysestager, som jeg har det med sko… jeg bliver aldrig træt af at shoppe nye, og et smukt funklende levende lys fortjener en køn stage. I 2017 vil jeg shoppe flere stager “Same procedure as last year miss Malene…” – Her får du et tip om hvilke stager, jeg spejder efter i 2017…

‘Plamen’ stagen har jeg vist i messing på bloggen tidligere. Den er også smuk i sølv! Sølv og krom kommer til at spille en stor rolle i boligen i 2017. Stagen har flere udtryk og kan også anvendes som en smuk skulptur. Hætten er inspireret af lysets væge, og fungerer også som lyseslukker. Når der ikke er lys i stagen, kan du placere hætte på foden så den agerer et lille fint kunstobjekt. Jeg gav faktisk denne stage i julegave til Rikke, som har skrevet for mig, hver torsdag det sidste års tid. Vi blev begge ret forelskede ‘Plamen’ da vi havde den med i vores sidste udgiveelse af Sohome – Her havde vi faktisk et helt tema om lysestager, se det i vores gratis online magasin her – Stagen kan du købe hos Stilleben i Kbh eller online her

Herunder ses GLORIA fra Klong… Denne stage SKAL ind i mit hjem, det er ubetinget den smukkeste stage jeg længe har set. Det er lidt ligesom med ‘Plamen’ stagen herover – det der med, at stagen bliver et kunstnerisk element, er jeg vild med! Kan købes her

LILJE stagen fra Skultuna er endnu en stage, som tilføjer et kunstnerisk udtryk. Stagen er så fin og den fås også i sølv og som vase med en lille spinkel reagensglas-lignende vase, som placeres midt i stagen. Jeg tænker, at denne stage sammen med Gloria og Plamen herover, kunne fungere smukt sammen som et lille team på skænken med en smuk billedvæg som baggrundstæppe. LILJE stagen kan købes her

‘Nick and the Candlestick’ er navnet på denne flok stager designet af den New York baserede kunstner og lysdesigner Lindsey Adelman. Lysene spides på stagen og det giver dem et svævende og let udtryk. En meget elegant flok som placeres på den medfølgende bakke i valnøddetræ. Se mere her

Danske Kristina Dam har også leget med det svævende udtryk. ‘Capital’ hedder denne stage med spyd og en base i sten. En smuk kontrast mellem det robuste og spinkle udtryk, men også kontrasten i materialevalget er lækker – Det elegante fra messingspydet får modspil af den solide stenfod. Kan købes her

Der er en lille diva gemt i også alle, er der ikke? 2017 er året hvor din indre diva skal have lidt mere plads, og hun skal udfoldes i din boligindretning. De tunge, farverige krystalstager fra Reflections vil bidrage med masser af stemning. Lad os en gang for alle begrave det sidste årti overskrift: ‘Less is more’ og give plads til næste årti overskrift som selvfølgelig lyder: ‘More is more’ – Jeg skal skal have en lille flok stager fra  Reflections stående på mit sofabord, og sådan er det! Kan købes her

 

6 ‘must have’ stager i 2017
Artikel
6 ‘must have’ stager i 2017
Beskrivelse
Den letteste måde at skabe hygge og stemning i dine rum på er med levende lys – og ja jeg ved godt, at levende lys ikke er sundt, men det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply