INTERIØR

Bolia Design Award 2013

I torsdags deltog jeg i Bolias Design Award 2013. Et helt fantastisk gennemført arrangement i utrolige omgivelser skabt og iscenesat til lejligheden af den dygtige stylist Pernille West. Kulisserne/rammerene hun havde skabt, var smukke, overraskende, innovative og trendsettende på en gang. Jeg må indrømme, at jeg sgu for længst er faldet på røven over Bolia! De gør det så godt! Innovative og designstærke, med det ene ultra lækre originale design efter det andet. Og man når aldrig at blive træt af det, for Bolia er så top tjekkede, at de hvert år rydder sortimentet og starter forfra! det er sgu sejt!

Det var i år sjette gang, at konkurrencen blev afholdt, og årets dommerkommite bestod af stylist Anette Eckmann, trendekspert Mads Arlien-Søborg, lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole og Industriel Designer, Karina Mose og Product Manager ved Bolia, Charlotte Høegh Fallesen.

Årets helt store vinder blev lounge-stolen Harry. Den er futuristisk og old school på samme tid. Designeren bag var Christine Rathmann fra Tyskland. Hun modtog første præmien – en check på 30.000 kr. Derudover modtog hun også en ærespris samt 5.000 kr. for hendes minimalistiske stumtjener Inliner, som jeg er temmelig forelsket i og krydser fingre for, at Bolia sætter i produktion♥
Bolia Design Award 2013

 

Bolia Design Award 2013

Kristian Gatten gik med anden pladsen for sit sofabord Frame 77. Et enkelt, skandinavisk og funktionelt bord med elegante egetræsben og en let bordplade i mat plast. Dommerpanelet var ikke et sekund i tvivl om, at bordet sagtens ville kunne indgå i Bolias sortiment.

Bolia Design Award 2013

Tredjepræmien gik til Sarah Abbondio med The Stackable Shelf. The Stackable Shelf er et modulært system med et skandinavisk look. Dommerpanelet fremhævede benene og beslagene som innovative og nytænkende, og at de er med til at få den til at fremstå enkel.

Bolia Design Award 2013

Derudover overrakte Bolia fem ærespræmier til møbler med stort potentiale – med alt fra et maskulint, råt og enkelt bordspejl med marmorfod til en humoristisk lille taburet i filt og træ, var der lidt for enhver smag og ethvert hjem.

 

Bolia Design Award 2013

Sofa “Stockpiled” af Carsten og Christian

Bolia Design Award 2013

Smukt spejl “Snow White” af Jaan Selg

 

Bolia Design Award 2013

“Rock” en skammel i filt med opbevaring, designet af Sara Lambæk

Bolia Design Award 2013

“Curv” af Anders Dancker-Jensen og Ditte Buus Nielsen

Bolia Design Award

Last Thursday I attended Bolias Design Award 2013. A fantastic event in incredible surroundings created and staged for the occasion by the talented stylist Pernille West. The scenes she had designed was beautiful, surprising, innovative and trendy at once. I must admit that I have fallen for Bolia long time ago! They do it so well! Innovative design and strong, with one ultra delicious original design after another.

This is the sixth time that Bolia Deisgn Award will be held, and this year’s judge Board was composed of stylist Anette Eckmann, trend expert Mads Arlien-Soeborg, associate professor at the School of Architecture and Industrial Design, Karina Mose and Product Manager at Bolia, Charlotte Hoegh Fallesen.

This year’s winner was lounge-chair Harry. It is futuristic and old school at the same time. The designer was Christine Rathmann from Germany. She received the first prize  – a check for 30,000 DKK, she also received an award and £ 5,000 for her minimalist hallstand Skate, which I’m pretty in love with and keeping my fingers crossed that Bolia put into production ♥ (the to first pictures)

Pic 3: Kristian Gatten got second place for his table Frame 77 A simple, Scandinavian and functional table with elegant oak legs and a light top in matte plastic.

Pic4: Third prize went to Sarah Abbondio with The Stackable Shelf. The Stackable Shelf is a modular system with a Scandinavian look. The jury highlighted the legs and brackets as innovative and imaginative, and that they are helping to make it appear simple.

Additionally Bolia presented five prizes for furniture with great potential – with everything from a masculine, raw and simple table mirror with marble base with a humorous little stool in felt and wood, there was something for every taste and every home.

 

Bolia Design Award 2013
Artikel
Bolia Design Award 2013
Beskrivelse
I torsdags deltog jeg i Bolias Design Award 2013. Et helt fantastisk gennemført arrangement i utrolige omgivelser skabt og iscenesat til lejligheden af den dygtige stylist Pernille West. Kulisserne/
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply