INTERIØR

Hvem holder din iPad?

Okay…. dette indlæg startede således:

Jeg stødte ved et tilfælde på en super fin multi-funktionel holder til iPad og grydeskeer i keramik. Det lyder måske som en mærkelig kobling, men jeg bruger min iPad allermest i køkkenet, både til at styre musikken når jeg laver mad, men også når jeg laver mad ud fra opskrifter jeg har fundet online – det gør du sikkert også.
Jeg synes denne løsning var så fin, at jeg gerne ville dele den med dig…

Hvem holder din iPad?

Den er da fin ikke? Den er udsolgt pt. men man kan skrive sig op til den her

 

Nå-men… det var sådan indlægget startede. Jeg ville dog gerne have lidt mere kød på, syntes at én ipad holder var lidt for tamt, du skal have lidt at vælge mellem.  Jeg researchede lidt, og fandt så denne her….

Hvem holder din iPad?

Jeg synes faktisk den er så fin… -den var nok aldrig gået på Covers redaktion, men her på Boligcious finder vi den forfriskende, yndefuld og dejlig frodig.

Venus of Cupertino hedder hun, og hun er en docking station designet af Scott Eaton. Hun fås i to størrelser – og nej hermed mener jeg ikke, at hun fås i en slank udgave også :-), men hun fås til iPad Mini og alm. iPad.

Tjek EatonLondon

Hvem holder din iPad? Hvem holder din iPad?

 

Hvem holder din iPad?
Artikel
Hvem holder din iPad?
Beskrivelse
Okay.... dette indlæg startede således: Jeg stødte ved et tilfælde på en super fin multi-funktionel holder til iPad og grydeskeer i keramik. Det lyder må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply