INTERIØR

Webshoppen du skal kende

I sommer besøgte jeg Ebeltoft, og her var jeg et smut forbi en af de der interiør butikker, der bare kan lidt ( njarhhh… en del) mere end alle de andre. Butikken hedder Champagne Pony Club, og ligger i Adelgade 37. Lokalet er stemningfyldt og fuld af alt det, jeg gerne vil have stående hjemme hos mig. Ejerne står bag disken og de er passionerede, smilende og utrolig hyggelige at sludre med. Jeg spottede stærke designkendinger fra bl.a. Skultuna, skønne kunstneriske lågkrukker, masser af lækre coffee table books, kunstprint og ja også en masse nyt, jeg ikke har set før. Butikken var meget velbesøgt og jeg fandt mig selv ærger mig over, at butikken ikke ligger i København, for så ville jeg kunne besøge den så tit jeg ville. Heldigvis findes der en webshop, som jeg kan besøge og shoppe i. Her skal du se et lille udpluk af design, som jeg gerne ville have fingrene i

 

 

Lav din egen ønskeliste, besøg shoppen her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply