DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Cirkel – Dagens Poster

Nyt kunstner-site “PimpMyWall” med illustrationer skabt af Maj-britt og Claus. Jeg har naturligvis været inde og lure, og jeg fandt ret mange ‘likes’! Jeg har valgt at Dagens Poster skulle være CIRKEL, fordi den er enkel, og så er det en god kickstarter til dig, som gerne vil imødekomme den lækre blå trend, vi går i møde lige nu!

Printet her er skarp på farve og form, ganske enkelt og grafisk stærk!

Kig flere artprints her

Cirkel - Dagens Poster

This poster is by a new artist group that goes by the name “PimpMyWall”. I think you should stop by their website and check out their work – There is some pretty nice art waiting for you.

You can visit here

Cirkel – Dagens Poster
Artikel
Cirkel – Dagens Poster
Beskrivelse
Nyt kunstner-site "PimpMyWall" med illustrationer skabt af Maj-britt og Claus. Jeg har naturligvis været inde og lure, og jeg fandt ret mange 'likes'! Jeg har valgt at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply