INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Forførende striber

Det her er altså ret frækt – Tæpper der vokser sammen med væggene malet i samme farver! Norman Copenhagens udstilling med deres nye tæpper er så gennemført og en visuel lækkerbisken. Personligt er jeg ret vild med den pink og grønstribede her.

 De tykke, lurvede, luksuriøse tæpper er designet af Britt Bonnesen og lavet i lækker bambussilke. ‘Pavillion’ tæpperne fås i flere farvekombinationer og er et rigtig statment piece i boligen, til dig der tør lege og gøre dit hjem mere personligt.

Den gule og sarte rosa her er også ret fræk synes jeg…

Tæpperne kommer snart i Normann Copenhagens butikker

 

Forførende striber
Artikel
Forførende striber
Beskrivelse
Det her er altså ret frækt - Tæpper der vokser sammen med væggene malet i samme farver! Norman Copenhagens udstilling med deres nye tæpper er så gennemfø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply