BLANDEDE BOLCHER

Grey Living er det nye sort

Gæsteindlæg: Jaqueline fra www.at-hermans.com

Farven grå var en af de hotteste farver i 2012 og jeg er lykkelig for at det fortsætter som en stærk trend i 2013 for det er en af mine absolut ynglings farver. Grå er smuk i alle dens nuancer og passer stort set til alle andre farver man skulle have lyst til at sætte den sammen med. Man kan gå all in og lave et helt gråt i gråt univers eller bare male sine vægge grå eller vælge gråt tilbehør. Alt er tilladt og farven grå er for mig en rolig farve som skaber harmoni i et rum. Lidt inspiration på denne “grå” onsdag:)

Billede

Billede

Billede

Billede

Source: Pinterest.com

Grey was one of the hottest colors of 2012 and I am thankful to see it continue as a strong trend for 2013. Grey is one of my absolut favorit colors. Every nuance of grey is wonderful. It creates a calm and harmonious space and can be combined with pretty much every other color you can think if so it works for everyone. Go all in or use it as an accent color on the walls or in your accessories. Here’s a little inspiration on this “grey” wednesday.

Artikel
Grey Living er det nye sort
Beskrivelse
Gæsteindlæg: Jaqueline fra www.at-hermans.com Farven grå var en af de hotteste farver i 2012 og jeg er lykkelig for at det fortsætter som en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply