BLANDEDE BOLCHER

GIVE AWAY: 1000 kr. til Designfund.dk

Vi har en rigtig dejlig søndag klar til dig i dag! I samarbejde med Designfund har vi fået lov at udlodde et gavekort til en heldig Boligcious læser.
Designfund.dk er ret vild med dig kære Boligcious læser, og de vil gerne invitere dig til at modtage deres nyhedsbrev. Du signer up her og herefter er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekortet på 1000 kr. til Designfund.dk

Vi trækker lod den 22. marts – deltag her

Du kan roligt tilmelde dig Designfunds nyhedsbrev – Det er faktisk et af de ganske få nyhedsbreve, som jeg har været rigtig glad for at modtage de sidste par år. Det er overskueligt, der er masser af god boliginspiration, og så er der ofte nogle super gode tilbud.

GIVE AWAY: 1000 kr. til Designfund.dk

Maria og jeg sad og drøftede, hvad vi ville bruge 1000 kr, hvis vi lige havde et gavekort til Designfund. Det ville blive lidt svært at vælge, blev vi enige om, der er jo mange mange lækre ting i webshoppen.
Vi har hver især lavet et moodboard over nogle af de ting under 1000 kr. som vi kunne tænke os fra Designfund.dk. – Dem kan du se lige her:

Malenes desingfund…..

GIVE AWAY: 1000 kr. til Designfund.dk

Balthazar dukken fra LuckyBoySunday ville jeg forære min dreng, fordi han pt. er vild med cirkus, og her er det særligt den stærke mand, som fascinerer ham.

Det er da klart, at jeg vil vælge et kunst print, og det skulle være dygtige Troels Heiberg Frandsens ”Salk Institute”. Jeg elsker dimensionerne, skyggerne og arkitekturen i dette smukke værk.

Jeg er som de fleste gået all in på plantetrenden, og jeg mangler nogle krukker til mine hængeplante – disse fra FermLIVING er cool

Afterroom knagerække fra Menu – Et lille grafisk skulpturelt kunstværk som jeg sådan ønsker mig til min entré.

Både til jul og til min fødselsdag ønskede jeg mig FLIP spejlet fra Noramann Cph – Jeg har endnu ikke fået det, så det ville jeg helt klart købe, hvis jeg vandt 1000 kr. Jeg synes det er praktisk, at man kan have sin make-up eller smykker samlet inde for rækkevidde i spejlets fod.

Jeg er vild med Brilliant box fra Normann Cph – de minder mig om min farmor, om karafler med whisky, og min favorit serie ‘Mad Men’.

Marias designfund…

GIVE AWAY: 1000 kr. til Designfund.dk

Jeg er vild med den smukke og karakteristiske Swan Lady fra SWART (Sanna Wieslander).

Gridy Me spejlet fra Menu i eg og 2 farvet spejlglas er både smukt skulpturelt, og praktisk, hvis du mangler et lille ekstra spejl i hjemmet.

Wooden Hand Forearm fra Hay. Fordi den vil være en så fin makker til min gamle tegne-træmand!

Ferm Livings planteholdere i metal er en genial måde at få passet planter ind de steder i boligen, hvor der ikke lige er en vindueskarm eller hylde.

Vi trænger snart til et nyt lammeskind til yndlingslænestolen – og dette lysbrune skind fra Natures Collection vil være en skøn afløser.

DELTAG I KONKURRENCEN HER

 

 

GIVE AWAY: 1000 kr. til Designfund.dk
Artikel
GIVE AWAY: 1000 kr. til Designfund.dk
Beskrivelse
Vi har en rigtig dejlig søndag klar til dig i dag! I samarbejde med Designfund har vi fået lov at udlodde et gavekort til en heldig Boligcious læ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Asta Øjvind
  marts 15, 2015 at 13:05

  Cool webshop! Jeg vil købe en sort basalbox fra nomess til mig selv og nogen plakater fra Solveig Mønsted eller den Svan Lady( men Swan lady er udsolgt:) gode søndag

 • Reply
  Else-Marie Bruun
  marts 15, 2015 at 14:37

  Lækker ting de har , jeg vil købe Work lampe De Lux fra Hey og Reflection lysestagerfra Stelton
  God søndag til jer

Leave a Reply