Ikke-kategoriseret

Æstetiske lækkerier

I sidste weekend besøgte jeg Maison & Objet messen i Paris. Jeg faldt over flere brands, som jeg ikke havde set før, heriblandt Studio Macura. Studio Macura er et hollandsk interiør firma, med en stærk fornemmelse for æstetik. Jeg faldt for vasen herunder – En smuk blomst i fangeskab.

WEB_Livada-mood

Tanken bag dette design er, at vi oftest køber blomster som vi kan nyde at se på, men hvad med duften? Den forsvinder hurtigt. Denne vase har et hul i toppen, som slipper duften langsomt ud, og gør den mere koncentreret. Altså et fint og gennemtænkt design, som gør, at vi kan nyde vores blomster og urter med flere sanser. Jeg synes idéen er fin, og så er vasen meget dekorativ.  Skærmbillede 2016-09-10 kl. 13.03.02

Studio Macura har flere vaser i sortimentet, bl.a. disse fine reagentsglas, som kan hænge på væggen, med dekorative grene, kviste, urter og blomsterWEB_Lala-mood

 

LAVA hedder vasen herunder, og den er også super køn og innovativt tænkt. I vasen ligger en rund sten med et lille hul, som passer til en enkelt blomst og som sikrer at stilken ikke vælter til siden. Den smukke runde sten, flyder i vandet. Fylder du den helt op vil stenen stige helt til tops.
lavawww

Se flere af Studio Macuras design lige her

Æstetiske lækkerier
Artikel
Æstetiske lækkerier
Beskrivelse
I sidste weekend besøgte jeg Maison & Objet messen i Paris. Jeg faldt over flere brands, som jeg ikke havde set før, heriblandt Studio Macura. Studio Macura er
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply